Søstern på besøk og kinobillett i posten

  1. I går fikk jeg en veldig koselig telefon. Det var søstra mi som lurte på om hun kunne komme opp hit en liten tur. Det syntes jeg hørtes veldig koselig ut så jeg sa jo ja. Hun tok bussen opp og jeg møtte henne på veien. Vi lagde kaffe mocca og hun lagde seg litt mat. Vi satt å snakket og hadde det veldig fint. Så fulgte jeg og bikkja henne til brua og passet på at hun rakk bussen. Når bussen hadde kjørt så gikk vi hjemover. Der møtte vi på en liten pug med eieren sin. Bikkja mi ville jo så klart hilse litt før han gikk videre så jg slo av en prat med eieren. Når man har en bikkje som vil hilse på stort og smått så er det vanskelig å unngå og komme i kontakt med andre mennesker. Man må bare bite tenna sammen og være hyggelig selvom man får helt panikk. Når vi gikk videre så gjorde jeg alt for å ikke treffe på henne igjen fordi hodet mitt er helt på tur for tiden.

Når vi hadde kommet oss hjem så kom jeg på at jeg ikke hadde vært i postkassa og der lå det noe veldig fint som ventet på meg. Når jeg åpnet brevet så fant jeg denne lappen inni.

  1. Det var utrolig hyggelig å få nå. Jeg ble så glad. Tusen takk til Modum kommune for å sende en kinobillett hjem til meg.

Resten av dagen gikk til å se serien Lucifer og det ble noen episoder før jeg gikk å la meg.

Dere lurer kanskje på hva gubben gjorde i hele går. Vel, han sov etter å ha fått i seg noe mat etter jobb. Så det var ganske mange timer på øyet for han. Han sov faktisk helt til han skulle på jobb igjen så han var nok veldig trøtt og utslitt. Jammen bra han bor med ei som lar han sove for nå tror jeg han trengte det!

Dagen i dag er jeg egentlig veldig usikker på hvordan blir, men jeg vil prøve å få gjort litt. Enten det er trening, husarbeid eller gå en tur så er jeg uansett fornøyd med å få gjort noe. Jeg har hvertfall fått vannet en del av plantene som trengte vann. Det er jo noe.

Nå skal jeg først og fremst roe helt ned for jeg er ganske utslitt, men det pleier å gå over etter et par timer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg