Søstern min har sminket meg

Dagen startet jo med kurs som den gjør hver mandag til onsdag. I dag fikk jeg lest litt mer om dette med tatovør yrket og planene fremover nå er å få en hangaround dag på et studio så jeg kan få et innblikk i hverdagen til en tatovør. Jeg tenkte også å se om jeg fant convetion for tatovører og kanskje få inspirasjon videre. Det var det jeg jobbet med i dag, men det ble også et møte med veiledern min. Der snakket vi om cv, søknad og mine spørsmål jeg har til tatovøryrket. Hun var veldig fornøyd og hadde kun noen bittesmå ting som jeg skal endre på i morgen.

Ellers så har dagen min gått til å bli sminket av søstra mi. Hun har hatt lyst til det veldig lenge og derfor tenkte jeg at siden hun dro opp det nå så hvorfor ikke. Så da satt jeg en god stund og ble sminket. Jeg hadde egentlig store planer for dagen. Jeg skulle rydde og hele pakka, men jeg har ikke kommet i gang med det enda. Jeg har nettopp fått av sminken igjen. Men dere skal hvertfall få se hvordan det ble. Her kommer det noen bilder. 

Over her ser dere søstra mi som er i full gang med sminken.

Til parykken min (1 av mange) så ble sminken utrolig bra. Jeg ble veldig fornøyd. Nå skal det sies at jeg er mer fan av min naturlige look og går så å si aldri med sminke, men det ble jo bra da. Selvom jeg aldri har sett så blek ut på bilder noen gang. I tillegg ser jeg jo ut som en helt annen og med filter så ble det mange morsomme bilder. Her får dere se noen av bildene jeg tok med snapchat.

Som dere kanskje ser så er øyebrynene mine veldig ulike og det er ikke søstern min sin feil. Neida, dem er sånn helt av seg selv. Så det ser jo faktisk ut som jeg heve brynet hele tiden, men sånn er det nå altså ikke. Det er en av mange grunner til at jeg ikke går med masse sminke. I tillegg til forskjellige øyenbryn så svir og renner øynene mine, nesa renner, det klør i fjeset og det er jo ikke bra for huden. I tillegg til at jeg liker best min naturlige look og trenger egentlig ikke sminke i min hverdag. Så sånn er nå det.

Flere enn med som bruker minimalt/null sminke og er fornøyd med utseendet sitt?

Fortell meg gjerne hva du syns om søstern min sin innsats!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg