Som et postkort

I dag har det vært en skikkelig kald dag med rim på bakken. Landskapet har sett helt fantastisk ut fra stuevinduet, men det holdt ikke for meg i dag. Så jeg tok med meg samboeren min på en tur og selvfølgelig betyr jo det bilder. I dette tilfellet ble det faktisk mange bilder fordi det var så mange fine ting i naturen å ta bilde av, men det vakreste av alt var alle lysene folk har hengt opp ute. Det gjorde meg så utrolig glad. Så la oss se på alle de fine bilde jeg fikk tatt i dag, selvom kulden nesten fryste rompa av meg.

Som dere ser så er det veldig kaldt ute, men det gir jo naturen en ganske look. Pigger av is dekker landskapet i dag og det måtte jeg bare ut og ta bilde av. Jeg kunne gått rett utenfor døren og tatt bilde av det rundt husveggen, men da hadde jeg jo gått glipp av alle de nydelige lysene rundt. Så denne turen er jeg veldig glad for at jeg tok, selvom det var bikkjekaldt ute i dag. Frisk luft er jo bare sunt. Og heldigvis har jeg en varm, tykk genser så jeg frøys ikke alt for mye.

Så det var altså dagens bildedryss. Vakre bilder man neste skulle tro at var postkort. Enda penere bilder vil det jo bli når snøen har lagt seg. Jeg kommer til å komme med masse bilder da også, men først må jo snøen komme tilbake.

Ønsker du å se flere naturbilder og komme i skikkelig julestemning med alt det andre på bloggen min, kan du følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg