Soloppgang i bilder

Siden jeg sov fra kl.18:30 til kl. 23:30 i går så har jeg vært våken i hele natt. Det har jo for så vidt sine positive sider. Jeg fikk nemlig se en vakker soloppgang. Ikke bare fikk jeg se den, men jeg stod ute og fulgte med på hvordan himmelen skiftet farge. Det var så koselig og avslappende. Man blir liksom helt borte i øyeblikket og føler seg så rolig innvendig. Det var et veldig lykkelig øyeblikk som jeg definitivt kommer til å gjøre igjen. Soloppganger er jo bare så flotte og magiske øyeblikk. Og selvfølgelig måtte jeg jo dele dette øyeblikket med dere. Så her kommer det noen bilder fra min morgen.

Det at jeg faktisk har muligheten til å kunne dele denne nydelige soloppgangen med dere er jo helt fantastisk. For den var virkelig så fin og magisk med flotte farger. Jeg kan nesten ikke tro at jeg fikk så mange flotte bilder av den, men det gjorde jeg altså. Og da håper jeg dere også syntes jeg var fint at jeg fikk dele dette øyeblikket med dere.

Jeg håper dere får en fantastisk dag og nyter helgen fult ut. Det skal hvertfall jeg. Og for en flott start jeg har fått på denne lørdagen. Man kan ikke be om en finere start på dagen enn dette hvertfall. Wow! For en fantastisk opplevelse. Jeg har jo sett soloppgangen før, men aldri så vakker som den jeg så i dag. Vi er jo veldig heldig å bo litt oppi høyden og har jo en helt nydelig utsikt i tillegg. Så dette var rett og slett en helt unik opplevelse. Hvis ikke humøret mitt var på topp før så er det i hvertfall det nå.

Følg bloggen på facebook HER for mange flere bilder og mye mer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg