Solnedgang og majestetisk fugl

Jeg står ute og ser på utsikten eller rettere sagt himmelen. Plutselig ser jeg en diger fugl på himmelen. Sikkert en hauk eller noe sånt. Som om solnedgangen ikke var vakker nok så får jeg også denne majestetiske fuglen. Helt fantastisk! Det er en av tingene som gjør at jeg elsker å bo her. Man vet liksom ikke hva man får se før det plutselig er der. Heldigvis for meg så hadde jeg med mobilen min ut og fikk tatt noen bilder av denne svarte flekken som fløy over den fargerike himmelen. Bare se her.

Ja, det ble ikke akkurat proffe bilder. Det ville jo vært litt annerledes i jeg hadde hatt med kameraet ut, men jeg viste jo ikke at det skulle komme en hauk (eller hva det nå er) over huet mitt i kveld. Den fikk hvertfall en helt nydelig bakgrunn da. Wow! Er det rart jeg er så utrolig glad for alle de små øyeblikkene i livet? De er jo helt magiske. Bare det å stå ute og nyte en solnedgang er jo helt magisk i seg, men så kommer denne i tillegg. Nei, dette er virkelig vært en flott dag. Først satt jeg ute i solen og nå dette. For en fantastisk start på sommeren. Håper virkelig det fortsetter slik for da blir det mange koselige stunder. Og siden jeg ble så utrolig glad av å stå ute og se på solnedgangen legger jeg ved flere bilder (uten fuglen).

Om jeg får med meg at det er solnedgang så kikker jeg alltid ut av vinduet og nyter synet av de vakre fargene, men noen ganger man jeg bare gå ut og nyte den litt ekstra. Flere enn meg som er sånn? Jeg blir hvertfall veldig glad av å se alle de flotte fargene på himmelen.

Og det var altså min kveld. Det skjer ikke så mer i kveld annet enn tv. Samboeren min er hos broren sin og ser på fotball i kveld, så da er det veldig stille her. Nå hadde det sikkert vært lurt å bruke tiden til å bake, men det er så varmt her inne. Det var derfor jeg trengte litt luft. Så kanskje jeg tar det i morgen. Vi får se hva det blir til. Noe må jeg hvertfall finne på fordi nå begynner det å bli kjedelig her.

Håper alle har en fin helg. Noen som har hatt planer for helgen?

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Fine bilder. Var en snartur ute nå og dagen blir like fin som i går. Må snart gjøre noe her før jeg stikker ut, må steike opp noen kjøttkaker, vaske opp og kasta søppel. Hvis jeg venter med alt dette blir det for varmt i leiligheten. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg