Snøen daler ned

Nå har jeg sittet oppe en god stund og sett på film. Jeg har ønsket meg snø til bursdagen min og når siste film er ferdig ser jeg ut og snøen daler ned. Det har lagt seg som et teppe over plenen og trærne ser nydelig ut med hvitt på seg. Snøen kunne ikke valgt bedre tidspunkt å komme på. Bursdagen min har ikke akkurat vært den beste dagen, men i det minste kom det snø. Det ble hvertfall en veldig flott avslutning på denne dagen. Se ut av vinduet og se at snøen daler ned og legger seg på bakken gir julestemning og glede. Jeg er veldig glad for at jeg fikk se snøen komme før jeg gikk og la meg. Nå kan jeg sove med et smil om munnen. Bare se så vakkert det er.

Så her sitter jeg og nyter synet av snøen som daler ned. Et veldig vakkert øyeblikk, men som sagt har ikke hele dagen vært så fin. Den startet bra med like kakebaking, men så gikk det gradvis nedover og jeg mistet helt gleden. Utrolig kjedelig å få en dag som denne ødelagt av depresjon så jeg prøvd alt mulig. Vi skulle gå en tur, men det var alt for kaldt så jeg klarte ikke gå mer enn noen meter før vi måtte snu. Det ødela jo litt av gleden. Jeg gledet meg til å komme meg litt ut, men desverre ble det ikke sånn. Og så mistet jeg jo julekulen i gulvet så den gikk i stykker. Da kjente jeg at det kom til å bli veldig vanskelig å komme meg opp igjen så depresjonen dyttet meg ganske langt ned. Jeg prøvde å spille monopol med samboeren og se filmer, men det var faktisk ikke før snøen kom at humøret ble bedre.

Så det var altså hvordan dagen min har vært. Ikke akkurat så mye til bursdag, men jeg prøvde å gjøre det beste ut av det. Så nå skal jeg prøve å få meg litt søvn. Nå har klokken allerede blitt 03:30 så da blir det vel ikke noe blogging før utpå dagen igjen. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å sove en stund nå. Bursdagen min har vært ganske slitsom og vanskelig så jeg trenger å hvile nå. Og med det sier jeg god natt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg