Snø, skrekkfilm og godt humør

Som dere vet så sover jeg ikke om natta og da blir det til at jeg sitter oppe og ser på film/youtube. I natt valgte jeg å se Ju-On som er en japansk skrekkfilm (2 faktisk). Disse filmene har jeg kjøpt så de er ikke å se på verken Netflix eller noe annet sted (som jeg vet om).

Når det kommer til hva slags type film det er så kan jeg si såpass at det er en typisk forbannelse. Om du er inn i japansk skrekkfilmer så skjønner du hva jeg snakker om og du er kanskje også kjent med historien The Grudge. Jeg har sett filmen om denne historien og jeg syns de er veldig bra. Nå blir ikke jeg så fort skremt så hvis du blir det så er kanskje ikke dette den type film du vil se på, men sånn er det. Vi liker forskjellige ting. Jeg ser jo på mye annet enn skrekkfilmer så det kan jo hende det dukker opp filmer som dere også liker.

Jeg hadde hvertfall en fin natt uten masse tanker. For når jeg ser på skrekkfilmer så er jeg kun fokusert på det. Hadde det vært mulig så ville jeg nok sett skrekkfilmer oftere, men det er så mye dårlig eller filmer jeg absolutt ikke ser. For jeg kan se på mye skummelt, men når det kommer til mennesker som er besatt osv. så freaker jeg ut. Sånt ser jeg ikke på. Annabelle er sånn delvis greit, men jeg blir fullstendig paranoid etter en sånn type film så som regel styrer jeg unna dem.

Man ja, jeg satt og spiste litt frukt og hadde det generelt ganske greit. Jeg er fortsatt helt utslitt og jeg klarer ikke noe særlig, men hodet fikk hvertfall roet seg litt ned. For meg er det absolutt det viktigste for utmattelse har jeg levd med så lenge jeg kan huske. Jeg pusher alltid kroppen for langt og ligger utmattet i mange dager. Vel, jeg gjorde hvertfall. Det er noe jeg prøver å la være, men noen ganger blir jeg for ivrig med å gå turer f.eks og da kommer jeg hjem alt for sliten. Da klarer ikke kroppen å lage energi til neste dag. Så det må jeg bli flinkere til å holde kontroll på, men så lenge jeg klarer å ha noen bra dager inni mellom disse ekstremt slitsomme dagene så skal jeg nok komme meg på beina igjen snart.

Også snødde det ekstremt mye i går og det hjalp virkelig på humøret. Det å se så mye snø ligge over landskapet er veldig vakkert. Jeg håper jeg snart får tatt meg en liten tur ut og tatt noen bilder. Ja, når jeg ikke sover bort hele dagen og går glipp av dagslyset. Vi får vel bare vente og se hva dagene fremover bringer. Nydelig utsikt har jeg hvertfall og det er noe jeg virkelig setter pris på. Også er det veldig koselig å se ut når det snør selvom dagslyset er borte. For da står jo gatelysene på.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg