Snø, måking, kaldt og tur

Jeg hadde tenkt til å trene i dag også, men når jeg hadde måkt hele hagen (ja, vi gjør det så bikkja kan gå ut) så var det så vondt i skuldern min at jeg tenkte å ta det litt rolig i dag. Tror dere jeg klarte det? Neida, jeg måkte i dag også. Etter å ha måkt så mye i går så trodde jeg virkelig ikke at jeg kom til å gjøre det i dag også, men det har kommet så mye snø og det bare fortsetter. Bikkja blir veldig kald på labbene av å gå turer så han er ikke like mye ute på vinteren som ellers. Vi vil jo bare bikkja sitt beste og når vi ser at han løfter opp labbene etter bare en liten tur ute i hagen så vil vi ikke dra han med ut på tur når det er så kaldt. Jeg syns skikkelig synd på han når han står der og fryser og har rett å slett ikke hjerte til å dra han med på tur. Nå har det blåst skikkelig og snøen stikker i ansiktet. Så jeg var ute å måkte vei for bikkja. Han fikk være ute så lenge han ville, men så fort han hadde gjort sitt så satt han seg på trappa og ville inn. Så da slapp jeg han inn og måkte videre. Når det var gjort så tok jeg meg en liten gåtur alene. Jeg orker ikke å sitte stille i sofaen hele dagen og da tenkte jeg at en gåtur passet fint. Jeg tok frem mobilen og tok et bilde av treet utenfor butikken som er i nærheten der jeg bor. Det var ganske stilig å se det snødekte treet i vinden. Bare se her.

Vis ikke det er stilig så vet ikke jeg. Dette treet er så nydelig! Og med de lampene ved siden av ble bildet veldig flott. Vel, det syns hvertfall jeg.

Nå tenkte jeg å få i meg varmen igjen etter å ha stått å snakket med ei borti gata og hilst på rottweileren hennes. Det var ganske uggent å stå stille og få masse snø midt i fjeset.

Etterpå blir det vel å rydde litt eller kanskje holde på med hobby eller noe sånt. Jeg har ikke helt bestemt meg. Jeg må vel ut igjen å måke om et par timer så kanskje jeg bare skal slappe litt av. Vi får se hva det blir til.

Nå sitter jeg hvertfall under teppet og prøver å få i meg varmen, mens bikkja ligger ved siden av meg.

Så hvordan er dagen din?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg