Snackstips

Jeg sitter her og koser meg med youtubevideoer og litt snacks. Plutselig kommer jeg på at jeg har faktisk ikke fortalt om denne snacksen jeg sitter å spiser. Dette er faktisk noe jeg har veldig lyst til å dele med dere fordi det er farlig godt. Det er kräcker og kremgo urter, men det begynte med at mamma kjøpte inn Ritz og samme type kremost. Vi satt å spiste dette som snacks og jeg har bare fortsatt med det. Når jeg ser på film og ikke vil ha sjokolade så er dette en veldig god snacks å spise.

Grunnen til at jeg har byttet ut ritz med kräcker er egentlig bare fordi MENY har noen ganger tilbud på dem og da er kremosten også på tilbud. Så ja, det er verdt å sjekke ut 10 kroners marked for billig snacks.

Her sitter altså jeg, tidlig på morgenen og spiser små kjekt med kremost, mens jeg ser på youtube. I tillegg har jeg brukt natten til å jobbe litt med bloggen, tatt noen bilder osv. Når jeg først får en idé i hodet så kommer det tusen andre så jeg er veldig glad for at jeg begynte å skrive ned alle idéene jeg får. Nå har jeg et utrolig bra system i mine små skrivebøker. Så slipper jeg å miste idéene. For hodet mitt er overalt og ingentinger så hvis jeg først mister en idé uten å skrive den ned så er den borte for alltid. Derfor lagde jeg meg et veldig bra system. Og hvis jeg er ute og ikke har tilgang til skrivebøkene mine så kan jeg bare skrive det i et notat på mobilen også fyller jeg det inn i skrivebøkene når jeg kommer hjem. Genialt! Vel, jeg liker hvertfall dette systemet veldig godt. For da kan jeg bare bla i skrivebøkene og finne ut hva jeg kan skrive om når jeg ikke har noen gode idéer.

Følg bloggen på facebook HER for flere gode idéer, tips og annet spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg