Slik må det bli i dag

Etter en god natt søvn er jeg klar for en ny dag. Så hva skal vi gjøre med denne dagen? Vel, i dag trenger jeg en del energi til å lage middagen, så det blir hvertfall ikke en lang tur i dag. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gjøre noen småting her hjemme. Med andre ord blir det en litt roligere dag i dag. Jeg har nettopp våknet og kroppen min virker ganske sliten, så det er nok lurt å ta det litt med ro. Kanskje se på Netflix, lese bok eller jobbe med bloggen.

Gårsdagen ble det jo gjort ganske mye, men da hadde jeg også en ganske lettvind middag. Og som jeg sa så må jeg være veldig forsiktig med hvor mye jeg gjør sånn at jeg faktisk klarer å lage alle middagene i april. Selvom jeg har veldig lyst til å gå lange turer hver dag så kan jeg ikke det, men det blir nok ikke lenge tilfør jeg tar meg en lang tur igjen fordi det var helt fantastisk. Og da skal jeg huske å ta med meg både mat, drikke og noe å sitte på i tilfelle det ikke er noe plass på benkene.

Med denne pandemien og alle de strenge reglene så er det jo ganske lite man kan finne på. Så de som jeg møtte på tur ville nok vært på hyttene sine om det hadde vært lov. På en måte er jeg derfor glad for å se så mange ute i naturen, men samtidig er det vanskelig. Angsten er jo ikke akkurat så glad i mennesker, så det å møte så mange på tur var litt av en prøvelse. Heldigvis gikk det bedre enn jeg hadde trodd og jeg tror faktisk jeg kan jobbe med angsten bare ved å gå slike turer hvis det fortsetter å være så mange på tur i skogen hver dag.

Før ville jeg sett på det som en hindring og lukket meg inne i huset, men nå ser jeg på det som en mulighet til å jobbe med angsten og kanskje bli bedre. For er det en ting som ingen skal få ta fra meg så er det gleden naturen gir meg. Så jeg gjør det heller til en utfordring. For selve turen I går var jo helt fantastisk og det er de gode minnene og de vakre bildene jeg tar med meg videre. Også får resten være en utfordring og jobbing med angsten for å bli bedre.

Som jeg sa så blir dette en rolig dag, men det betyr jo ikke at jeg må sitte stille i hele dag frem til jeg skal lage middag. Nei, jeg tenkte faktisk jeg skulle rydde litt før jeg tar frem boken å leser litt i den. Og etterhvert kan en av bøkene mine få være med på tur sånn at jeg kan sitte ute i naturen å lese. Da får jeg brukt tiden til mye forskjellig. For det kommer til å bli en del tid ute i naturen i år. Ja, kanskje til og med mer enn i fjor. Jeg har filmet til Snapchat, men etterhvert skal jeg begynne å filme til youtube og da kan dere virkelig være med og se hvordan det er å være med meg på tur. Det er jo så mange steder å vise dere. Kanskje vi til og med får sett nye steder. Spennende og gøy blir det hvertfall. Et helt nytt kapittel begynner. Jeg sa jo at 2021 skulle bli et helt annerledes år. Og det har jo så vidt begynt.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg