Slik har min dag gått

I dag har jeg prøvd å få gjort litt her hjemme og da har det ikke blitt så mye på bloggen, men nå er jeg tilbake. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dagen min og hva planen er for resten av dagen. For nå trengte jeg en liten pause. Så la oss starte fra morgenen. Den begynte egentlig som de fleste andre dager. Litt sliten etter en god natt søvn (nei, det gir ikke mening, men sånn er livet mitt) og så begynte å jeg å tørke støv. Så jeg har fått tørket støv i hele stua. Ikke dårlig start dag på dagen det. Etter det så stelte jeg litt med plantene, før samboeren min bestilte mat. Jeg har lovet meg selv at dette blir den siste gangen vi bestiller mat på lenge fordi vi har så mye mat frysern. Derfor satt jeg meg ned med en skrivebok og fikk skrivd opp middager fra og med 1. mars. Da skal det bli system igjen. Det er bare så trolig lett å falle fra den listen når man har skrivd opp for 2 uker og de 2 ukene har gått. Så nå har jeg skrivd opp 20 dager og skal prøve å fortsette å skrive flere. For jeg liker egentlig å ha en liste på hva vi skal ha til middag, hvertfall en idé.

Det tok jo en god stund og så kom maten. Da ble jeg sittende å se på en film, som da tok 1,5-2t av dagen min. Når den endelig var slutt så ble oppvask neste. Og nå er jeg så sliten etter oppvasken at jeg må ta meg en lang pause. Selvfølgelig er det mer oppvask igjen så det skal jeg prøve å få gjort i løpet av dagen, men det kan også hende at jeg må gjøre ferdig i morgen. Jeg fatter ikke hvorfor, men jeg ble plutselig så sliten at jeg nesten sovner ved tastaturet. Nå har jeg jo ikke sovet så mye i natt. Jeg sov godt, men ikke lenge. Så det kan jo være en av grunnene til at jeg er så utslitt at jeg nesten sovner.

Det ble ikke noe tur ut i dag da. Jeg hadde håpet å komme meg litt ut og få litt frisk luft, men det er så mye å gjøre her inne så jeg tok heller i et tak her og brukte energien fornuftig. Man kan syte og klage så mye man vil om hvor kjedelig det er å gjøre husarbeid, men det er absolutt verdt det når huset blir ryddig. Så jeg får trøste meg med det. Også har jeg jo alle grønnsakplantene til å holde meg i godt humør. Jeg gleder meg virkelig til å vise dere alt sammen i morgen. For her skjer det ting hele tiden og det gjør meg så glad. Det er virkelig lykke å finne i planter, selv når corona ødelegger alt annet. Så ikke gå glipp av morgendagens planteoppdatering!!

Nå tenkte jeg å bruke litt tid til å slappe av litt og så skal jeg hoppe en tur i dusjen. Kanskje det hjelper å bare ta en lang dusj. Det pleier hvertfall å hjelpe. En dusj, noen hår og hudprodukter også føler jeg meg fresh igjen. Om du har en skikkelig kjip dag så anbefaler jeg å ta en dusj eller spadag. Du trenger ikke dra noe sted. Bare ta en ansiktsmaske eller et fotbad så vil du føle deg mye bedre. Jeg pleier hvertfall det.

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg