Slik har grønnsaksplantene det

Så var det på tide med en oppdatering. For her har det faktisk skjedd ting. Hvem skulle tro at det ville skje noe særlig med plantene nå som minusgrader er ute? Jeg var hvertfall sikker på at det kom til å stoppe helt opp frem til våren, men der tok jeg grundig feil. For her er det virkelig mye liv. Så la oss ta en titt på plantene mine.

Paprikaplantene: Jeg syns den største vokser så utrolig fort. Når høsten begynte å komme så tenkte jeg at den kom til å vokse ganske lite, men den fikk jo til og med knopper. Desverre falt de av etter en kort stund, men det var fortsatt utrolig moro å se at den fikk knopper da. Nå har det bare strukket seg høyt og det ser ikke ut som den har noen planer om å stoppe med det første. Jeg fikk beskjed av flere at hvis jeg ville at plantene skulle overleve vinteren så måtte jeg skaffe meg plantelys, men det har jeg ikke og ennå så vokser den så mye. De 2 andre papeikaplantene er ikke like gira på å vokse, men det er noen små blader så de vokser i sitt eget tempo. Med disse vakre plantene så har jeg virkelig noe å glede meg til når sommeren kommer for jeg tror disse kommer til å bli utrolig flotte. Også er det bare å krysse fingrene for at plantene får paprikaer. Det er jo drømmen. Da kan jeg krysse av enda en grønnsak på listen over grønnsaker jeg har fått av plantene mine. Jeg får bare vente og se.

Chiliplanten: Sist dere så denne planten så hadde den en chili, men som dere ser på siste bilde så har den blitt helt moden og samboeren min brukte den i pastasaus. Det ble kanskje ikke mye grønnsaker i år, men jeg er ganske fornøyd med å ha fått til chili på denne planten (som er fra et frø jeg sådde). Siden det ikke er lenge siden jeg tok av chilien så trenger nok denne planten å stå litt før den begynner å vokse igjen, men ellers går det veldig bra med den.

Avokadoplanten: Og helt til slutt har vi denne avokadoplanten som jeg klippet for en god stund siden. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å sjekke den med alt annet jeg har gjort, men nå har den faktisk begynt å vokse. Om det var fordi den trengte en større potte eller om den bare trengte tid, vet jeg ikke. Uansett er den så søt med det nye, lille skuddet på toppen og jeg gleder meg til å se hvordan det går med denne planten fremover.

Og da hadde vi kommet til slutten av oppdateringen for denne gang, men følg gjerne bloggen på facebook HER for å få med deg neste oppdatering. Også er det full julestemning på bloggen så hvis du liker oppskrifter, filmtips og mye annet til jul så anbefaler jeg deg å følge med videre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg