Slik får jeg plass til alt

Jeg har jo en del planter og blomster. Det betyr jo at jeg må ha et system som fungerer. Fordi jeg har ikke bare masse planter, men også veldig lite plass til planter i forhold til lys dem trenger for å vokse. Så da må man være kreative og det er nøyaktig det jeg har vært.

Etter å ha splittet den store pæretomatplanten så måtte jeg jo finne på en løsning for at dem skulle få plass ved vinduet. Derfor ser kjøkkenet ut som en jungel. Ikke at det gjør meg noe. Jeg syns faktisk det er kjempe koselig. Sånn her ser det altså ut ved kjøkkenvinduet.

Og som dere ser så har de minste pæretomatplantene fått sin egen kurv. Selvfølgelig er dette bare midlertidig fordi de store kurvene skal jo egentlig stå ute, men frem til da så blir dette altså løsningen for at dem skal få nok lys. Jeg må si at selvom det ser ut som en jungel her inne så er det faktisk veldig koselig. For hva er vel bedre enn å være omringet av masse planter?

Når disse 2 kurvene går ut så kommer det til å bli ganske tomt på kjøkkenbenk. Heldigvis har jeg masse fine planter i vinduskarmen. I tillegg er det jo mange planter i stuevinduet også. Så da blir det ikke så tomt. Og uansett så har jeg jo fortsatt plantene. De står bare ute. Det blir verre når høsten kommer, men det er noe jeg helst ikke vil tenke på nå. Våren har jo så vidt begynt og det er masse tid til å nyte og glede seg over plantene.

Så nå har jeg altså to kurver med pæretomatplanter. Om det ikke blir nok tomater i år så skjønner ikke jeg noe. Med disse to store plantene og 10 busktomatplanter så blir det nok bra. Så da er det bare å spise tomater til morgen og kvelds. Bra jeg er glad i tomater.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg