Slik er min kveld

Nå har jo jeg vært på en veldig lang tur og brukt egentlig nesten hele dagen ute i skogen. Det positive med det er jo at jeg ble i så godt humør og får faktisk luftet hodet helt. Noe jeg virkelig trengte nå, men det er jo også en hake med å gå så langt og bruke kroppen så mye som jeg har gjort nå. Og det negative er jo at kroppen min blir så vanskelig å ha og gjøre med. Folk kan jo si Ja, men da burde du kanskje ikke gå så langt og det er jo et veldig flott råd det, men i praksis er det mye vanskeligere. Hvertfall når man sliter med depresjon og har vært inne i en så hard og vanskelig tid at du så vidt klarer å puste. Derfor går jeg jo alt for lange turer og bryr meg egentlig ikke om hvordan kroppen min reagerer.

Når jeg da kommer hjem fra en sånn tur og har hatt det kjempe fint, så begynner kroppen sakte å bli verre utover kvelden. Også ligger man til slutt med en kropp som ikke fungerer i det hele tatt. Jeg har jo bedt om det selv og jeg skal ikke sitte her og klage, men jeg vil bare forklare hvordan mitt liv faktisk fungerer. For når jeg er ute på tur så er jeg ikke i dårlig form. Denne kroppen klarte faktisk å gå hvertfall en mil. Bare si det høres jo helt vilt ut, men det var hvertfall det mobilen min fortalte meg. Nå glemmer jeg jo alltid å sette på en som faktisk teller kilometerne, men pokemon go sier jo fra. Ja, jeg spille pokemon go av og til. Bare ikke på turer, når jeg faktisk burde spille det.

Uansett! Jeg var på tur og fikk vondt under føttene. Det var alt og da går jo jeg til jeg ikke klarer mer. I dag var selvfølgelig ikke et unntak. Så jeg går hele denne turen, kommer hjem til fotbad på sofaen. Ja, jeg har verdens beste samboer. Og når jeg da er ferdig med dette fotbadet så kommer jo smertene. Litt etter litt begynner det å verke i kroppen og jeg tror jeg blir gal hver gang det skjer. Selvom jeg er fullstendig klar over hva jeg har utsatt kroppen min for. Til slutt blir det altså så ille at jeg ikke klarer å gå, men sånn er det altså å ha fibromyalgi. Man kan bruke kroppen masse i løpet av dagen, men så fort du slapper av så stivner den og begynner å ta igjen for alt du har brukt den. Jeg bare viste at hvis jeg ikke tok denne lange turen og heller snudde etter en liten stund, så kom jeg til å falle tilbake i depresjonen. Og da har jeg heller vondt i kroppen.

Så her ligger jeg altså på sofaen og slapper av. Det har vært en nydelig dag og jeg angrer ikke et sekund, men det kommer til å bli noen veldig rolige dager fremover, kjenner jeg. For allerede på fredag blir det ferietur. Dere lurer kanskje på hvor vi skal, men det blir en overraskelse frem til vi faktisk drar. Litt overraskelser må man jo ha. Selvom det sikkert er noen som ikke syns noe om det. Jeg velger hvertfall å holde ferien hemmelig frem til helgen. Det er ikke en flyreise, vi holder oss i Norge. Jeg ser ikke helt poenget med å dra til et annet land nå som det fortsatt er så mye usikkerhet med dette viruset og mutasjoner osv. Nei, vi har et flott land og jeg oppfordrer alle til å bruke Norge til å reise rundt i nå i sommer. Det er jo masse å finne på, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kan vente med utenlandsferie til vi har fått mer kontroll på ting. Jeg er jo litt sånn at folk får gjøre som dem vil, men samtidig er det ikke bare seg selv man setter i fare. Derfor velger jeg å ta ferien i Norge og jeg skal storkose meg. Og selvfølgelig holde meg til de reglene og rådene som er satt.

Hva er dine planer for ferien?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg