Skulle bare ut med søpla

Jeg var på vei ut med søpla og kjente at det var utrolig deilig vær ute. Så jeg bestemte meg selvfølgelig å gå en tur. Først gikk jeg bort til krysset og skulle egentlig gå den faste rundturen, da jeg plutselig ombestemmer meg og går nedover veien. Dette er veien ned til bussplassen osv. Så jeg tenkte jeg hvertfall kunne gå halvveis ned og så gå opp igjen. Gjorde jeg det? Nei, jeg endte opp med å gå hele veien ned til hovedveien og så opp til det nabolaget jeg går igjennom for å komme til den store stien inn i skogen. Og det som skulle være en tur på 10-15 minutter ble plutselig på 1 time. Jepp, jeg gikk en ny langtur.

Så da var det jo godt at jeg filmet det da. For denne turen har jeg faktisk ikke gått mens det er har vært snø. Hvertfall ikke denne vinteren. Så med denne turen så har jeg faktisk 3 videoer som etterhvert skal opp på min youtubekanal. Det er ikke dårlig til å være meg. For som regel ligger jeg rett ut når vinteren kommer. Så hva har endret seg siden i fjor? Vel, det er faktisk ganske mye. Først og fremst har jeg klart å kutte ned en god del på sukker og brus(selv uten sukker). Jeg har også begynt å trene hver dag, etter frokost. Ja, jeg har begynt å spise frokost. Ikke bare har jeg begynt å spise frokost, men jeg har klart å få i meg en sunn frokost.

Dere tenker sikkert at dette er noe jeg har satt meg som mål og virkelig jobber for, men det er faktisk ikke sånn. Denne gangen har jeg ikke fokusert på noe som helst av det, men allikevel har jeg kommet inn i en mye sunnere livsstil. Selvfølgelig kjennes det på kroppen når man ikke spiser så mye søppelmat. Jeg nærmest levde på fastfood, cola zero og godteri. Og for å være ærlig så aner jeg ikke hva som har skjedd, men jeg er veldig glad for det. Jeg er glad for at det ikke er noe jeg må true i meg eller sitte her og bli sprø fordi jeg ikke kan spise sukker.

De siste dagene har jeg spist masse egg, grønnsaker, havregrøt og kylling. Ja, også har jeg blitt veldig flink til å drikke vann. Det er så rart. Jeg føler meg som en helt annen person. Hvor lenge det holder seg sånn vet jeg ikke, men jeg vet hvertfall en ting og det er at jeg ikke skal true meg til å kutte ut noe. Vil jeg kose meg så gjør jeg det, men har jeg ikke lyst på noe sånt så lar jeg være. Så enkelt fungerer det i mitt hodet. Jeg har prøvd å endre matvanene mine så alt for lenge og aldri klart det, så at det kom helt naturlig syns jeg er veldig godt og det skal nytes.

Det beste med alt dette er at jeg har fått litt mer rutiner inn i livet mitt igjen. Jeg våkner, lager frokost og trener. Dagene starter mye bedre enn de pleide. Med andre ord er jeg inne i en skikkelig god periode. Noe jeg absolutt ikke tar forgitt. Dette er ikke en selvfølge i mitt liv så det skal nytes fult ut! Jeg har endelig energien tilbake.

Husk å abonnere (gratis) på youtubekanalen min for å ikke gå glipp av disse fantastiske turene jeg har vært på i det siste. Og flere kommer. Linken finner du under her. Jeg er også veldig aktiv på Instagram og linken til den finner du også under her. Der får du følge meg på storyen igjennom hverdagen, enda mer enn på bloggen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg