Skal bli godt å få han hjem

Denne helgen har både vært fin og slitsom. Jeg har fått slappet mye av og funnet på mye koselig, men angsten har også vært der. Så nå gleder jeg meg til å få samboeren min hjem igjen. Faktisk har jeg ikke sett han siden torsdag kveld fordi han dro på jobb og så rett til Gardermoen. Derfra tok han flyet til Bergen for å dra på et arrangement. Så her sitter nå jeg da og venter på samboeren min. For denne leiligheten er alt for stille.

Jeg har jo klart å gjøre mye da. Det startet jo med at jeg lagde videoen der jeg pyntet til halloween. Også har jeg jo tatt en skikkelig avslappende dusj med spa. I tillegg har jeg fått trent og ryddet litt her. Så avsluttet jeg gårsdagen med å se på ghost adventures på Discovery+. Takket være ei venninne av meg så har jeg faktisk noe å se på fremover. Det var så spennende.

Desverre ble ikke kvelden så lang som jeg hadde håpet. For når det hadde gått en stund så fikk jeg så utrolig vondt i magen. Da fant jeg ut at det var best å bare legge seg ned og da sovnet jeg av utmattelse til slutt. Så det har vært mye bra, men også noe ikke så bra. Og når vi er inne på noe som ikke er bra så må jeg fortelle en ting til. For i går kveld oppdaget jeg plutselig at jeg hadde fått et langt kutt under foten. Det begynte å svi, men heldigvis var det ikke så dypt at det blødde. Allikevel dypt nok til at det var ubehagelig å bevege på foten og hvertfall å gå på den.

Så sånn gikk nå helgen min. Nå er det søndag og jeg føler at kroppen min trenger å slappe skikkelig av i dag. Særlig etter gårsdagens magevondt. Det går heldigvis mye bedre i dag, men jeg blir veldig sliten av sånne episoder så jeg må nok ta det rolig. Da er det jo bra at det ikke er noe jeg må gjøre. At jeg bare kan lene meg tilbake, slappe av og kanskje sove litt også.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg