Siste dagen, siste rotet

ENDELIG! Jeg har vært så utrolig lei av alt rotet, søppelet og smulene som har vært på stuebordet. Nå som jeg endelig har hatt ork til å rydde og ikke kjent så mye til depresjonen på noen dager så fikk jeg endelig ryddet det. Og ikke bare ryddet det, men vasket det GODT med såpe også. Ja, jeg skuret stuebordet i går kveld eller rettere sagt gjorde jeg det midt på natta. Dere aner ikke hvor godt det føles (med mindre dere sliter med depresjon selv eller andre grunner til at dere ikke klarer å holde det ryddig uansett hvor mye dere ønsker) og det går virkelig ikke an å beskrive det. Vel, kanskje overlykkelig er ordet jeg kan bruke. Lukten av såpe (rent stuebord) fikk meg faktisk til å smile og jeg ble jo bare mer gira av å få det så ryddig.

Gjett hvem som er klar for mer husarbeid i dag. Ja, det er meg. Første jeg skal gjøre i dag er å rydde gulvet. Så skal jeg få ryddet det lille metallbordet og flytte det bort til den hvite benken. Jeg har lyst til at det skal stå der med noe pynt frem til november hvertfall. For når jeg skal pynte til jul så må det uansett bort igjen. Der jeg vil ha det lille bordet nå skal juletreet etterhvert stå (om det er plass). Uansett vil det bli noe ommøblering når julen kommer, men det er fremtidens problem.

Nå vil jeg hvertfall prøve å komme så langt at jeg kan få støvsugd hele stua og kjøkkenet. I tillegg vil jeg få tørket støv i stua for det er det eneste som gjenstår før jeg er helt i mål. Det er ikke så veldig mye som gjenstår, men med denne kroppen så vil det nok ta hele dagen allikevel. Jeg er bare så glad for at jeg fikk tatt stuebordet i går for da slipper jeg det i dag. Nå kan jeg fokusere på det lille som er igjen på gulvet.

og så kommer jo den “morsomme” delen der jeg må finne ut hvor jeg skal ha alle kassene. For det står 4-5 kasser med ting og en stor papirpose med julegaver som jeg gjerne skulle hatt bort fra stua. Vi får krysse fingrene og håpe at det er nok plass i boden til alle kassene og posen. Så da får vi se hvor mye av dette jeg faktisk får gjort i dag. Om jeg blir ferdig med alt så kommer jeg nok til å ta langhelg, for å si det sånn. Nå har jeg holdt på i mange dager med dette og føler at jeg må få gjort litt annet også. Kanskje jeg tar meg en tur i skogen i morgen. Vi får se hva det blir til, men nå venter hvertfall stua på å bli ryddet ferdig.

Hvis du har lyst til å se mer fra f.eks turer eller plantene mine så kan du se mange videoer på youtube. Linken finner du under her. Det sammen gjør du med min Instagram hvor jeg poster masse natur og plantebilder. Der kommer det også noen småting av og til i storyen. Jeg prøver å bruke den mer, men jeg har ikke vært så flink til det ennå. Det kommer! Så hvis du vil se mer fra hverdagen og kanskje litt som man ikke vil se ellers så er altså Instagramkontoen min verdt å følge. Jeg oppdaterer Instagram så å si hver dag og på youtube har jeg som regel 2 videoer i uken. Mye å følge med på om man ønsker det og linkene er som sagt rett under her om du vil sjekke de ut.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg