Shopping med søstern min

Jeg ble ganske paff sist gang jeg fikk utbetalt fra NAV fordi det var penger som manglet. Når man har såpass lite inn så hjelper det ikke akkurat å få enda mindre, men nå er det heldigvis ordnet opp i. Jeg har en veldig hyggelig saksbehandler. HELDIGVIS! Men jeg skal ikke sitte her å snakke om det. Jeg fikk plutselig litt penger inn på kontoen i går etter å ha ryddet i klesskapet mitt og fått vekk klær jeg ikke bruker osv. Jeg så jo med en gang at jeg trengte noen nye klær og i går ble det da en liten shoppingtur med søstern min. Jeg fant ikke så mye, men det jeg fant er jeg veldig glad jeg kjøpte. Klær er jo noe man må ha og jeg har slitt ut en god del. Mye av klærne mine er også for små/store. Det er klær jeg ikke bruker av flere grunner. Også tenkte jeg at det er jo ikke noe vits å kaste det vis noen plutselig kan få brukt for det. Derfor la jeg mye av det ut for salg på Finn.

På shoppingturen våres var vi innom jordbærpikene. Jeg spiste et kakestykke og vi satt og snakket litt før jeg kom på at jeg ikke hadde mye strøm på mobilen. Mamma skulle hente oss og mobilen til søstern er ikke helt frisk så jeg kjappet meg å sende en melding. “5% igjen med strøm. Du må hentes oss nå.” Takk og lov at vi rakk å få svar før den gikk tom for strøm. Det går så klart buss hjem, men det hadde jo blitt 100,- og det hadde jeg ikke råd til nå. Men nå skal dere få se hva jeg kjøpte på salg i går.

Shortsen dere ser på bildet over er fra H&M. Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle kjøpe den, men søstern min syns den satt fint og at jeg virkelig burde ha den. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg kjøpte den. Den er utrolig fin og jeg liker beltet på shortsen utrolig godt. Denne kostet meg 100,- på salg og det er vel egentlig en ganske grei sum å betale for en fin shorts.

Så gikk vi en tur innom BIKBOK og der fant jeg en veldig behagelig bukse. Den passet perfekt og satt fint på meg. Denne måtte jeg bare ha. Det er bedre kvalitet enn de tightsene jeg vurderte å kjøpe på H&M. Denne kostet 100,- på salg og det syns jeg er et bra kjøp for en bukse. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med gårsdagens kjøp.

Jeg mangler forsatt en god del som jeg burde få kjøpt inn, men med den summen jeg får inn i måneden så må jeg kjøpe litt nå og da. I tillegg må jeg tenke på pris og handler derfor på salg. Man må bare gjøre det beste ut av det man har. Regninger kommer først og så er det andre nødvendigheter. Har man noe igjen da så er man heldig.

Om jeg får solgt klærne jeg har lagt ut for salg så går de pengene til nye klær. Så vi får se om det blir mer klær eller om jeg bare må vente til neste gang jeg har litt til overs.

Som dere ser på bildene så har jeg kun kjøpt svarte klær og det er fordi jeg skal skifte stil. Nå har jeg gått så lenge i joggebukser og T-skjorter så jeg syns det var på tide å endre det. Når jeg får begynt for fult å bruke stilen og satt meg inn i hvordan jeg ønsker å gå så skal dere få se. Jeg må bare finne den balansen og være komfortabel nok i stilen. Dette kommer til å bli utrolig bra. Jeg mangler en del tilbehør, men igjen står det veldig på pengene og jeg må tenke fornuftig. Jeg så et nydelig kjettingbelte på BIKBOK, men 200,- ble litt dyrt for meg så jeg måtte bare henge det tilbake uansett hvor fint det var. Man kan ikke få alt man vil ha.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg