Senke skuldrene

Jeg kan sitter her og tenke på alt jeg ikke har fått gjort og alt jeg ikke orker, men da kommer jeg jo ingen steder. Så jeg velger å fokusere på det positive. For jeg kom meg opp av senga i dag og jeg har fått brettet klærne på tørkestativet og satt på en ny vask. Ja, jeg har til og med fått tatt en dusj. Depresjonen kan ta seg en bolle fordi jeg gir meg ikke så lett.

Jeg kunne også sittet her og fortalt om en helt grusom gårsdag, men så tenker jeg at det er fortid og det er mye bedre å bare legge det bak seg. Så denne gangen gjør jeg heller det. Fokuset mitt kommer til å være på akkurat nå fordi jeg vet ikke hva som skjer om en time og jeg kan ikke endre på gårsdagen. Derfor får jeg bruke tiden min nå på noe positivt og slitte å bekymre meg for tiden fremover. Det er viktig å stresse litt ned og bare leve akkurat her og nå.

Så jeg tenkte at jeg skal gjøre det beste ut av den tiden her og nå. Enten det betyr at jeg sitter og leser eller går en tur så vil jeg hvertfall gjøre det beste ut av øyeblikket. Jeg er nødt til å gi hodet mitt en liten pause og puste litt ut. For det har vært tøft og jeg tror derfor at det beste nå er å senke skuldrene og håpe at dette kan fikse meg litt. Er det en ting jeg ikke orker å gjøre når jeg har depresjon så er det å stresse. Og det føler jeg at jeg har gjort ganske lenge nå. Derfor skal jeg for en gang skyld ta det helt med ro og fokusere på nåtiden og de fine øyeblikkene, alt jeg klarer å gjøre.

Og selvfølgelig vil jeg komme sterkere tilbake. Jeg sier ikke at bloggen vil bli satt til side, men jeg kommer ikke til å stresse med den så lenge har det sånn som jeg har det. Så da vet dere hva som skjer om det er stille her, særlig mot kvelden. Også blir det bedre etterhvert, det gjør det alltid. For sånn er det med depresjon for meg, det kommer i bølger. Derfor er det viktig å ta det helt med ro og finne alt det positive i hverdagen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg