Savner Oslo

Jeg har jo ikke tatt bussen på mange måneder og hvertfall ikke vært i Oslo. Så noe som virket som en selvfølge har nå blitt umulig. For det er ingenting som  kan få meg til Oslo så lenge denne pandemien herjer. Noe som er veldig synd fordi jeg er utrolig glad i Oslo. I tillegg hadde jeg store planer om å se mer av Oslo. Jeg har alltid hatt lyst til å se noen av de fine parkene i Oslo, men det er det siste stedet jeg vil gå så lenge det er sånn som det er. For hvor vil folk samle seg? Jo, i parkene. Så her sitter jeg og tenker på den tiden hvor alt var så mye lettere. De koselige turene til hovedstaden med shopping, restauranter og fotografering. Ja, jeg savner bare det å gå rundt i Oslo og se på de vakre bygningene. Så derfor ville jeg dele noen av bildene jeg tok i fjor. La oss mimre litt tilbake til den tiden da vi ikke trengte å tenke på risikoen for å bli smittet.

Det er ikke lett å ikke kunne leve slik som før, men å se på bilder og ta vare på de minnene har hjulpet meg veldig igjennom denne tunge vinteren. Jeg ser ofte på de gamle bildene mine og ser tilbake på alt det morsomme jeg har fått muligheten til å oppleve. Så selvom jeg savner å gå igjennom Oslo sine gater og finne på ting, så har jeg minnene jeg kan drømme meg bort i frem til vi får tilbake livene våre (når enn det måtte skje).

Selvom jeg er glad i naturen og plantene mine så er det jo selvfølgelig mye mer enn det jeg har lyst til å bruke tiden min på. Jeg savner jo så klart å møte venner og familie, dra på ferier eller bare ta bussen til senteret. Grunnen til at jeg lar være å sette meg på en buss eller et tog er fordi jeg ikke vil bli smittet og/eller smitte andre. Jeg holder meg derfor unna mennesker så mye som mulig slik at jeg ikke er en av dem som sprer smitte videre. Så da får jeg heller scrolle på mobilen min og se på alle de flotte minnene med Osloturer, familiebursdager og Bergensturen. Forhåpentligvis vil dette bli såpass rolig at vi kan ta en liten ferie eller noe denne sommeren. Bare en liten tur utenom leiligheten hadde vært fint, men jeg drar ikke noe sted om pandemien blomstrer for å si det sånn.

Hva savner du? Pleier du å se på bilder fra før corona og tenke på hvor koselig alt var?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg