Sånn går dagene

Da var det kurs igjen. Heldigvis føler jeg meg mye mer opplagt enn forrige uke. Dagen i dag blir det å se etter jobber, tenke på hva jeg kunne tenkt meg å jobbe med og se om jeg finner noe jeg kunne tenkt meg å ha praksis på evt. Med musikk på øret og godplassen i sofaen så skal jeg hvertfall prøve å gjøre en god jobb i dag. Motivasjonen er på topp i dag og da må man jo gripe sjansen, få gjort mest mulig og håpe det blir noe resultater ut av det.

Etter kurset skal jeg møte søstern min som går på skole i nærheten av der jeg går på kurs. Så blir det en liten tur innom senteret for å kjøpe en liten ting, før vi drar hjemover. Resten av dagen blir vel å gå en liten tur, lese bok og slappe av.

Dagene jeg går på kurs prøver jeg å ikke gjøre så mye og heller fokusere på jobbingen her. Nå har jeg ikke lagt noen planer for resten av uka heller, men det kommer vel noe. Det gjør det alltid.

Jeg har begynt å lese den andre boka til Sophie Elise og håper å få lest den ferdig i løpet av uka hvertfall. Det er i allefall det som er planen. Jeg vil også prøve å få gått flere turer og kanskje få trent litt i tillegg. Greit å få kommet i gang igjen etter en liten pause fra det. Nå har det jo vært ganske mye hit og dit den siste tiden. Det har vært koselig det, men av og til er det greit å få noen dager for seg selv også. Det syns jeg i allefall er veldig deilig.

Men nå skal jeg først og fremst fokusere på kurset.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg