Så vakre de er

Den blomsterbuketten jeg fikk fra en i nabolaget er så utrolig. Jeg går ofte bort for å lukte på rosene og se hvor fine blomstene er. Selvfølgelig blir det et par bilder også. For denne nydelige buketten vil jeg virkelig huske for alltid. Hvor utrolig fine blomstene er, hvor godt det lukter og hvor utrolig glad jeg ble da han plutselig kom på døren med disse. Ennå gir dem meg masse glede. Jeg kan ikke tro hvor utrolig snill han var bare fordi jeg hadde gitt han et kort i posten. Så la oss se hvordan det går med de nydelige blomstene nå.

Jeg elsker fargene på disse blomstene. På det siste bilde kan dere se den nydelige blomstene som er i midten av buketten. Er den ikke nydelig? Jeg syns hvertfall det. Faktisk er det favoritten av alle blomstene som er brukt i denne buketten. Selvom de runde, rosa/lilla blomstene er utrolig nydelige de også. Vel, hele buketten er nydelig. Jeg syns bare det var så utrolig stilig med alle de bladene i blomstene. Så utrolig stilig og vakkert. Sånne buketter som dette har jeg lyst på flere av. Mest sannsynlig må jeg kjøpe de selv, men det gjør ikke noe. Jeg kommer fortsatt til å ha mye glede av en slik bukett. Det er absolutt verdt pengene.

Heldigvis har disse blomstene holdt seg ganske bra så er jeg heldig så har jeg dem hvertfall i noen dager til. Det eneste som var litt kjedelig med denne buketten var at den var litt for stor til vasen jeg brukte. Også er det den eneste vasen jeg har så den måtte jo stå oppi der. Kanskje jeg må skaffe meg en større vase til slike buketter? Det hadde jo vært kjekt, men akkurat nå tenkte jeg å kjøpe minst mulig pynteting siden det gikk så mye penger i julen. Helt drøyt mye penger egentlig så jeg tenkte å roe det litt ned. Også venter jeg jo fortsatt på alle disse filmene jeg kjøpte så det er nok å glede seg til. I mellomtiden har jeg denne vakre blomsterbuketten å glede meg over. For fy søren så flott den er.

Jeg ønsker meg ikke lengre ting, kun blomster.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg