Så mye som skjer på youtube

Jeg går rundt og steller plantene. Først begynner jeg med å gi tomatplantene ute “litt” vann. Selvom jeg gav dem masse vann i går kveld så var dem like tørre i dag. Neste så jeg skulle ønske at dem stod oppi et stort basseng. Nå har dem hvertfall fått masse vann og er glade igjen. Så da var det bare resten som trengte vann. Og i dag var det på tide å gi vann til både planter og blomster. Det jeg gjorde da var å sette orkidéene i vann, en etter en. Når de hadde fått trukket til seg vannet de trengte så tok jeg mandarinplanten og gjorde det samme. Så var det physalisplanten sin tur og da fikk jeg meg en skikkelig overraskelse. For når jeg dro opp potten fra plastboksen så hadde den allerede fått et par lange røtter. Dere vet hva det betyr. Jeg kan lage en ny youtubevideo der jeg potter om ei plante. Som jeg gleder meg til å lage en sånn video igjen. Det var så utrolig gøy å filme den forrige.

Så til uken skal jeg altså få filmet en til av de videoene. Og om ikke så lenge skal jeg også filme en planteoppdateringsvideo. Med andre ord er det ganske mange spennende videoer som kommer ut om kort tid. Jeg kommer allikevel til å holde meg til max 2 videoer i uken (foreløpig). For jeg er jo veldig ny og vet ikke helt hvor lenge jeg hadde klart å holde meg til flere videoer i uken. Derfor begynner jeg heller rolig enn å komme ut med masse videoer hele tiden. Også vil jeg at de videoene jeg lager skal være noe jeg virkelig vil lage. Det var jo hele grunnen til at jeg valgte temaene natur, planter og reise i første omgang. Dette er videoer jeg syns er gøy å lage og som jeg vet kommer til å være gøy å lage om 1-5 år.

Jeg kommer til å lage mange spennende videoer. Vel, for meg er de hvertfall spennende. Det er jo videoer som jeg gjerne vil se selv. Nå har jeg hatt ganske mange gode idéer til videoer i det siste så jeg har skrivd ned disse idéene i en bok. Da kan jeg gå tilbake i den senere og finne inspirasjon om jeg trenger det. For nå har jeg jo mange idéer og planer for youtube, men det kan jo plutselig stoppe og da er det jo fint med en bok som gir litt inspirasjon. Og dette er idéer som jeg har fått ut av det blå og ikke etter hva andre lager og hva som er populært. Jeg vil at min kanal skal være 100% meg og vise hvem jeg er og hvordan min hverdag er, uavhengig av hvordan andres youtubekanal er. Hvis den da blir stor kan jeg være ekstra stolt av at den er bygget opp av mine tanker og idéer. Og det syns jeg er en ganske fantastisk tanke.

Ja, det er bare å glede seg til alt som skjer og alle de videoene som vil komme fremover. Det var veldig gøy å se at physalisen har kommet så langt og at jeg faktisk skal få lov til å potte om enda en plante og vise dere på video. For det har plutselig blitt mye enklere å vise dere slike ting som ompotting, nå igjennom video. At jeg ikke begynte med youtube før nå skjønner jeg bare ikke, men det er vel ikke meningen at man skal skjønne alt mulig. Nå er jeg hvertfall i gang og jeg har det så gøy med det. Bare det å kunne gjenoppleve en fin gåtur eller en reise er jo amazing. Når jeg redigerer videoene så ser jeg alltid igjennom hele og da blir jeg minst like glad som da jeg var på selve turen. Det har jo åpnet opp en hel ny verden for meg som er ennå mer spennende enn bloggen. Og det sier mye fordi jeg elsker å blogge.

Nå som jeg har youtube så blir det jo dobbelt så mye jobb, men også dobbelt så gøy i hverdagen. Det beste med alt sammen er jo at jeg kan dele så mye mer med dere. Noe jeg håper dere også syns er moro. Så jeg håper jo at dere vil følge min youtubekanal (trykke abonnerer inne på kanalen min) fordi det hjelper veldig mye for meg (og min drøm) og dere får varsel når jeg kommer ut med en ny video. Linken finner dere som alltid under her sammen med de andre linkene. Og så er det bare å vente på videoen fra dyreparken, ompotting av physalisplanten og så mye mer. Jeg lover deg at youtube vil bli stappfull med masse spennende. Så følg med.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg