Så mye snø

En ny dag og jeg sitter her inne og gjør veldig lite, men jeg har veldig lyst til å ta meg en tur ut i løpet av dagen. Nå som det har kommet så masse snø så hadde det vært gøy å ta med kameraet og få tatt noen bilder. For snø er det nok av nå. Ja, faktisk så kan det godt stoppe fordi jeg kan ikke se ut av vinduet på kjøkkenet lengre. Bare se her:

Hvis ikke det er nok snø så vet ikke jeg. Det er fint å se på, men jo mer snø som kommer jo mer savner jeg sommeren og varmen. Jeg vet vi bare er i slutten av februar og vi fortsatt har flere uker igjen før våren kommer, men når man sliter med vinterdepresjon så er ikke snø og den lange vinteren her i Norge så veldig gøy. Også det at jeg ikke kan gå ut av døra uten av kroppen min begynner å krangle. Så ja, jeg savner sommeren og de lange turene i skogen så mye at jeg snart går på veggen.

Heldigvis har jeg plantene og alt det som jeg kan fokusere på. Hadde jeg ikke hatt det så hadde jeg blitt sprø for lengst. Og som dere så tidligere i dag så har jeg nok å finne på når det kommer til planter. Det er jo så mye gøy som skjer nå. Og det positive med så mye snø er jo lyset. Det blir jo mye mer lys med denne snøen enn om bakken var bar.

Så vi får se om jeg klarer å komme meg ut og få tatt noen bilder av all den snøen. For selvom det er litt kjipt så er det også veldig vakkert. Jeg har ikke vært ute etter at det kom mer snø så jeg vet ikke hvor kaldt det er. Derfor skal jeg ikke love noe før jeg har vært ute, men det blir litt senere i dag. Nå skal jeg få i meg noe mat og lese litt i boka mi.

Hva skal du i dag?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg