Rydde matskapet om natten

I går kveld satt jeg og så på film, men så fikk jeg plutselig lyst til å rydde litt i skapet. Siden kroppen min var helt grei så ble jo ikke det noe problem. Så da var det ut med alt, vaske hyllene og sette det inn pent. For det må være plass til alt jeg har bestilt til i dag og det er det hvertfall nå. Jeg fikk tatt ut mye fra skapet fordi det måtte fylles på i norgesglassene og boksene på benken. Så nå er skapet klart til å fylles opp sånn at vi har mat i et par måneder fremover. Sånn her ser det ut nå.

Jeg vil si det er ganske ryddig og jeg bruker plassen temmelig godt. Så nå er det egentlig bare for meg å vente på varene sånn at jeg kan rydde de inn. Det er egentlig det som skjer i dag. Nå har jeg jo et ryddig og rent kjøkken. Jeg venter bare på at jeg kan begynne å bake, men først må jeg ha smør bl.a. Derfor bakte jeg ikke i går. Det var ikke noe særlig smør igjen i kjøleskapet, men hvis jeg får alt jeg har bestilt så kommer det hvertfall nok smør til å bake alt jeg ønsker.

I går satt jeg også å lette etter noen oppskrifter. Så jeg skrev ned noen oppskrifter på julekaker jeg har tenkt til å bake. Det eneste det står på nå er om jeg har nok kakebokser til alt sammen. De kakeboksene jeg har står hvertfall klare på benken.

I tillegg til disse så har jeg kjøpt et sett til som jeg håper kommer om ikke så alt for lenge. De bakerste fikk jeg til jul så jeg aner ikke hvor de er fra, men de grønne er fra søstrene grene. De med nisser på har jeg funnet på gjenbruk (tror jeg). Er det noe jeg føler at jeg alltid har for lite av så er det kakebokser. Det som er litt irriterende er at jeg tror det står noen kakebokser i garasjen til mamma og dit kommer jeg ikke før jeg skal hente gaver, men jeg skal hvertfall ta dem med meg sånn at jeg har dem til neste år. I år får disse boksene holde. Det blir jo noen kaker hvertfall da. Eneste jeg er litt bekymret for er hvor jeg skal få plass til krumkakene. Forhåpentligvis er det plass nok i de firkantede, men om noen vet hvor jeg kan få tak i en stor kakeboks til krumkaker så hadde jeg blitt veldig glad. Jeg har lett overalt på nettet, men jeg finner det ingen steder. Europris hadde noen, men ikke som man kunne kjøpe på nettet og da er jeg like langt. Jeg drar ikke noe sted om jeg ikke må.

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg