Romantisk date

Ja, jeg har faktisk begynt å date igjen. Det er litt rart å måtte gå ut med andre mannfolk etter 9 år, men jeg hadde den beste daten i mitt liv nå i helgen. På fredag kom venninna mi hit og var så snill å kjøre meg opp til han. Vi fikk se oss rundt der han bor og venninna mi og han kom veldig godt over ens. Jeg syns det er utrolig viktig vis jeg skal ha noe mannfolk i livet mitt fordi venninna mi betyr alt for meg. Jeg var ganske nervøs og klarte nesten ikke få frem et ord, men jeg syns allikevel det var veldig fint å møte han.

Venninna mi kjørte oss nedover til hotellet som han hadde booket til meg og han. Det ble et glass vin når vi kom på rommet og vi begynte å prate litt mer sammen. Jeg er jo ikke vant til å bli spandert på så jeg viste jo ikke hva jeg skulle si, men det tok ikke lang tid før jeg begynte å snakke mer og mer.

Vi dro på Lizzis og spiste pizza på kvelden. Resten av kvelden ble vi på hotellrommet. Han snakket om alt mulig og jeg kjente på meg at dette var et mannfolk jeg hadde lyst til å bli enda bedre kjent med. Det eneste som var kjipt med daten var at jeg hadde blitt forkjøla, men det satt ikke demper for stemningen oss i mellom. Han var så god og snill at jeg måtte nesten klype meg i armen for å se om dette var virkelig.

Etter litt søvn på hotellrommet gikk han for å kjøpe brus på butikken. Jeg gikk på do og hørte at han kom inn døra igjen. Når jeg kommer ut fra badet står det blomster, et sjokoladehjerte med teksten “glad i deg” og en solo på sofaen. Jeg ble virkelig helt satt ut av hvor søt og snill han var. Jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men jeg sa tusen takk og gav han en stor klem. Jeg hadde sikkert tårer i øynene og hele pakka. Det var virkelig en stor overraskelse.

Klokka tikket og vi skulle ut fra hotellet. Jeg gruet meg til å si hade, men takket være venninna mi så fikk jeg en liten stund til med han. Hun kom nemlig å hentet oss og kjørte han oppover. Han betalte bensin og mat til oss. Den daten er nok noe jeg kommer til å huske for alltid! Det var veldig vanskelig å måtte si hade til han, men jeg måtte hjem og rydde en del ting som eksen hadde dumpa i garasjen.

Når jeg kom hjem så satt jeg blomstene i en vase og fikk pyntet litt på soverommet. Nå er jeg ganske tett i nesa, men jeg fikk en svak lukt fra blomsten og de luktet herlig. De er jo så utrolig flotte. Fargene passet perfekt til meg og det var uten at han viste hva jeg liker. Kan vel kalle dette en vellykket date. Det beste er at begge vil møtes igjen og venninna mi har sagt hun kan kjøre meg når jeg ønsker å ta en tur oppover. Nå har jeg litt jeg må gjøre her hjemme først, men det blir definnetivt en date nummer 2 i fremtiden.

Over her ser dere da rosene som jeg fikk. Rosa, rød og hvite roser. Utrolig nydelige blomster! Jeg sitter å ser på dem hele tiden og tenker på det flotte oppholdet sammen med han på hotellet. Det var virkelig det beste som har skjedd meg, ikke fordi jeg fikk ting. Nei, det var fordi jeg fikk dele tiden med en omsorgsfull, snill og kjekk mann som faktisk fikk meg til å føle meg bra igjen!

Nå blir det å rydde rommet mitt etter bombenedslag fra flyttingen. Det er mer enn nok å gjøre her og jeg vil gjerne få det fint her. Jeg syns jo det er mye koseligere når det er ryddig her. På tide å få orden og få det koselig. Nå er jeg lei rot. Så i dag blir det nok å gjøre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg