Rolig før helgen

I dag kjenner jeg at det blir en skikkelig avslappet dag. Jeg holdt jo på med masse husarbeid i går, men det orker jeg rett og slett ikke å fortsette på i dag. Så jeg har egentlig bare krabbet under dyna og ser på Bloggerne, men det betyr jo ikke at jeg skal la være å jobbe. Nei, det går jo ikke. Man kommer jo ikke noe vei om man skal ta seg fridager. Så jeg må jo jobbe litt i løpet av dagen også.

Det har bare vært litt slitsomt å komme i gang med denne dagen. Jeg har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst, men jeg tar allikevel tak i meg selv og får gjort litt. Selvom det bare er å lage middag eller finne inspirasjon på nettet for fremtidige prosjekter osv. Noe er jo bedre enn ingenting. Så i dag blir det litt kontorarbeid inni mellom tv titting. For det verste jeg vet er å ha dager der jeg ikke får gjort noe som helst. Slike dager takler jeg veldig dårlig.

Planen for dagen i dag blir derfor å finne nye oppskrifter til neste uke. Det er jo ikke noe jeg kan gjøre i helgen, så da får jeg heller ta den jobben nå. Også blir det baking igjen når jeg kommer hjem fra ferie. Da er det jo viktig at jeg har alt klart, sånn at jeg bare kan sette i gang med å bake og slippe den ekstra jobben. Så da skal jeg få gjort det i dag og så får resten av rotet her hjemme bare vente. Nå har vi jo fått gjort ganske mye og det kommer en dag i morgen også, selvom jeg har mye annet å gjøre også. Så vi får se om vi får gjort mer husarbeid i morgen eller om vi bare må dra med et halvryddet hjem. Jaja, det er ikke akkurat så farlig.

Så lenge bloggen og forberedelsene er på plass så skal jeg være fornøyd. Alt som faktisk må gjøres er jo det viktigste. Og det er jo å pakke, vanne plantene og ta en dusj. Er det noe jeg har glemt da? Nei, jeg tror det var alt. Nå har jeg hvertfall satt kameraet på lading. Når det er ferdig ladet så skal jeg pakke det ned med en gang, med lader og alt. Takk og lov at alle klærne er pakket ned i det minste. Et problem mindre å tenke på.

Med en ferie å dra på og så mye som må gjøres i morgen, virker det som en veldig god idé å ta en litt roligere dag i dag. Selvom jeg har veldig lyst til å gå en lang tur og nyte naturen igjen, må jeg tenke på kroppen og hvile den sånn at jeg ikke blir liggende på hotellrommet hele ferien. Det hadde vært så kjipt.

Om du lurer på hvor vi skal dra til helgen og har lyst til å se bilder/videoer så burde du følge både Instagram og Youtube. Linker finner du under her. For jeg poster mye på Instagram som ikke kommer på bloggen og jeg skal lage youtubevideoer fra ferien.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg