Rester i frysern?

Jeg sov ganske lenge i dag så jeg hadde litt energi til å gjøre litt. I dag ble derfor kjøleskapet og fryseren ryddet i. Og det var virkelig på tide. Det var en del små resten i fryseren som jeg tok ut og det endte med litt baking i dag. For jeg fant litt tacokjøttdeig, noen pepperoni, noen små baconbiter og noen få pølser. I kjøleskapet lå det en tynn ost som jeg også fikk brukt opp. Greit å få brukt opp alt dette før man får nye ting i skapene. Og det er ikke lenge før varene vi har bestilt kommer fra Meny. Det er ganske lang ventetid nå som folk helst ikke skal gå ut, men vi klarer å vente et par dager ekstra.

ja, som dere ser på bildene over så ble det altså pizza ut av restene i fryseren og kjøleskapet. Bunnen er smurt med taco saus og ketsjup. Etter det la jeg taco kjøttdeigen og så ost. På toppen er det pepperoni og baconbiter. Utrolig kjekt om man har noe rester liggende. Har man flere i huset så går det jo også ann å lage forskjellige små pizzaer også. Og nå som folk kanskje har litt bedre tid så er jo dette en flott ting å gjøre evt. med barn vis man har det. Noe må man jo finne på i disse crazy tider.

Nå kan ikke jeg si at jeg kjenner så veldig stor forskjell i hverdagen på grunn av min helse og økonomi. Det har blitt en del tid inne for meg, men det gjør jo ingenting når man har så mye man kan finne på. Jeg har jo brukt min tid til å forbedre mine regneferdighet. Akkurat nå holder jeg på med en tegning av Billie Eilish. Dette var et forslag fra min søster og jeg blir mer enn glad for forslag. Det blir veldig fort vanskelig å vite hvem man skal tegne. Nå har jeg tegnet Jennie, the joker, en kompis og for en stund siden tegnet jeg mad hatter. Så vis du har forslag til hva jeg kan tegne så bruk gjerne kommentarfeltet. Da vil tegningen kommer ut på bloggen selvsagt. I tillegg har jeg en Instagram som dere kan følge om dere syns det er spennende å se nye tegninger fra meg. Der legger jeg ut bilder fra uferdige tegninger også sånn at folk kan se litt av prosessen.

Som dere ser over her så ligger også bilder av Billie Eilish tegningen min også. Så følg meg gjerne om du vil se mer. Ikke alt kommer på bloggen, men Instagram vil jeg bruke mye til mine tegninger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg