Pyntet til jul

Nå som all julepynten er på plass så kan jeg endelig vise dere hvordan det ble til slutt. Og når er det vel bedre å vise frem julepynten enn 1. desember? For endelig har desember kommet og vi kan virkelig begynne å nyte alt julen har å by på. Lysene henger på husene rundt her, folk har pyntet opp i vinduene og jeg har sett mange flotte bilder på Facebook av pyntede hjem. Så la oss ta en titt på mitt hjem og hvordan jeg har pyntet opp til jul.

Ja, slik ser altså leiligheten ut til jul i år. 2020 har kommet med mye elendighet, men jeg vil ikke at julen skal være en av dem så jeg gjør alt for at julen 2020 er noe man kan se tilbake på og tenke at “julen reddet faktisk 2020”. Vel, kanskje ikke reddet. I det minste blir det et lyspunkt i dette ellers elendige året. Så jeg har kjøpt inn masse julepynt, lagd mange julekaker og har planene klare for hele desember.

Det beste av alt er at det er så ryddig her. Noe jeg virkelig setter pris på er et ryddig hjem. Så jeg prøver så godt jeg kan å holde det ryddig. Ikke litt enkelt hver gang, men hvis vi klarer å rydde opp etter oss selv så skal vi nok klare å holde det så fint hele julen. Og alle disse fine pyntetingene skal jeg virkelig nyte å ha fremme for tiden går fort og plutselig skal det pakkes ned igjen.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du vil se mer julerelatert. Enten det er dekorasjon, mat, oppskrifter eller filmer. Mye spennende kommer i løpet av desember så følg med.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg