Pyntet pepperkaker

I dette innlegget skal jeg vise dere noen av pepperkakene jeg har pyntet. Planen var å pynte 2 store hjerter som kunne henge i vinduet, men selvfølgelig har ikke jeg fått de formene etter at jeg flyttet fra Modum så da måtte jeg gjøre det beste ut av de formene jeg hadde her. Det er jo mer enn nok former, men jeg har alltid syns at det er så koselig å ha store pepperkakehjerter i vinduet. Dette året ble det dessverre ikke sånn. Jeg får se om jeg får kjøpt en stor hjerteform til neste jul. Hadde jeg vist dette tidligere så hadde jeg så klart kjøpt en, men det viste jeg ikke. Nå finnes jo disse overalt så det skal ikke bli noe problem å få en slik form til neste års julebakst. Akkurat nå gjorde jeg det beste ut av det jeg hadde og jeg hadde det veldig gøy med å pynte de søte, små pepperkakene. Her er resultatet.

Og det var altså noen av de jeg har pyntet. det ble en del pynting fordi det var utrolig gøy å stå å gjøre dette. De er ikke super bra pyntet, men det er faktisk så enkelt som at jeg ikke hadde riktig tyll, ikke mer enn 1 sprøytepose igjen og den icingen jeg egentlig ville bruke trengte noe jeg ikke hadde. Så den oppskriften jeg egentlig skulle gå etter ble altså ikke noe av. Dette er helt vanlig icing (Eggehvite og melis). Det fungerer jo det også, men det var allikevel litt kjipt å ikke kunne bruke den icingen som dem bruker for å pynte disse flotte sugar cookies på Pintrest. Og med riktig tyll til denne icingen så ville jeg nok ha fått mye finere pepperkaker. Vel, de ble bra nok for meg, men det hadde jo vært fint å kunne dele noe som var litt utenom det vanlige. For det var egentlig det som var planen. Ja ja, da har jeg vel et par ting til på listen jeg trenger til neste jul også får jeg forbedre pyntingen da. Akkurat nå har jeg ikke noe særlig penger til sånt. Så jeg gjorde det beste av det jeg allerede hadde og jeg må si at de ble jo faktisk litt søte. Spesielt likte jeg vottene og sokkene.

Hva syns du?

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av oppskrifter og mye mer i desember.

2 kommentarer
    1. Du kunne jo gjort som man gjør når man designer pepperkakehus. Tegnet et hjerte på et ark, lagt det over deigen og skjært ut. Trenger ikke form til slikt.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg