Pynte seg uten grunn

En ny dag og Jeg må si at denne dagen føles faktisk ganske bra. For meg startet den ikke før jeg hoppet i dusjen, som jeg nettopp kom ut fra. Jeg har vært våken en stund, men da satt jeg faktisk bare i stua og gjorde egentlig ingenting. Så nå begynner dagen og i dag var det vist en kjoledag. Det begynner å bli en stund siden jeg brukte kjole, men nå var det veldig deilig å få på noe fint. Man trenger jo ikke å skulle noe for å pynte seg. Noen ganger er det fint og bare ta på seg noe fint, føle seg fin uten å ha en grunn. Hvertfall ikke noe annen grunn enn å ønske og være ekstra fin den dagen. Så det er nettopp derfor jeg tok på meg en kjole. Og det beste med denne kjolen er at den er behagelig å ha på. Det er som å ha på seg en joggedress, men at man ser mye bedre ut.

Så her er jeg rett fra dusjen, i kjole og skal gjøre absolutt ingenting. Føles faktisk utrolig deilig. Helt ærlig har jeg ikke tenkt så mye på hva jeg skal finne på i dag, men det er jo alltid gøy å bake litt. Vi får se hva dagen bringer. Akkurat nå vil jeg bare slappe av. Nå har det jo vært veldig mye baking og rydding. Jeg har sittet mye med hobbytingene mine og lagd masse. Det er godt å ha en litt mer avslappet dag inni mellom også. Selvom det kan godt være at jeg plutselig finner på noe. Jeg blir ganske fort rastløs, men akkurat nå er det godt å ikke gjøre noe.

Nå har jeg snart fylt alle kakeboksene. Det er 3 litt store kakebokser igjen også venter jeg på et sett til. Om det er nok plass til resten av det jeg har planlagt vet jeg ikke, men det må det jo bare. Jeg har så lyst til å bake resten av det jeg har på listen. Kanskje det er plass til to slag i en boks. Da er det hvertfall nok plass. Ja, da er det vel bare å krysse fingrene og håpe på det beste.

Følg bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg