Pyntet i natt

Som vanlig får jeg ikke sove om natten og denne natten har vært spesielt ille. Jeg har ligget med vondt i hodet ganske lenge nå og derfor fikk jeg ikke sove. Selvom jeg har sovet litt nå og dag igjennom hele gårsdagen. Det ville allikevel vært fint med litt søvn om natten for i dag skal jeg liksom ha psykologsamtale. Om jeg ikke får vekk denne hodepinen så må jeg utsette samtalen og det er andre gang jeg må utsette på grunn av hodepine, men jeg tror det kommer av at jeg har drukket for lite. For nå som vi ikke har hatt rent vann så har jeg drukket mye mindre generelt. Jeg pleier alltid å ha vannflaska mi, men nå som vannet har smakt leire (selv etter at det er kokt) så har jeg ikke hatt vann. Nå har jeg faktisk kjøpt vann på flaske fordi jeg trengte det og det var på tilbud. Forhåpentligvis blir det litt bedre, men jeg må si at springvannet smakte bedre enn flaskevann. Jeg bare håper at vannet vil smake godt igjen når de kobler det opp. For nå savner jeg faktisk smaken av kaldt vann rett fra springen.

Siden det er så mye som skjer og så mange tanker i hodet mitt så måtte jeg bare få tankene over på noe annet. Så jeg prøvde å ignorere hodepinen og begynte å tørke støv og pynte opp. For nå har jeg jo fått vekk mesteparten av julepynten og da må jo den vanlige pynten tilbake. Det er altså hva jeg har prøvd å gjøre tidlig på morgenen og sånn har det blitt så langt.

Som dere kan se så er jeg langt fra ferdig, men akkurat nå orker jeg ikke mer. Jeg er hvertfall et steg nærmere og det er godt nok for meg. Med hjelp fra samboeren min så fikk vi flyttet PS3 fra hyllen til toppen av tvbenken. For hyllene har jeg lyst til å bruke utelukkende til dvder. Nå har jeg bestilt mange nye filmer som jeg har hatt lyst på og da trenger jeg også mer plass. Så når alt kommer på plass så kommer det til å se så mye mer ryddigere ut i hyllene. Også passet playstation i midten, under tven mye bedre enn i en av hyllene så det gjorde meg veldig glad. Når jeg har fått på plass alle filmene i hyllene så tenkte jeg å ha en eller to pynteting (små) foran. Etter at det er på plass så skal jeg vise dere hele tvbenken.

Jeg skal også rydde i den andre benken i stua for nå som julen er over så trenger jo ikke boksen med kongler, kakeboksene og alt sånt å stå inni der. Kanskje jeg etterhvert kan bruke de øverste hyllene i den til filmer også. For listen over filmer jeg har lyst til å kjøpe er ganske lang og når man går igjennom tilbud så finner man alltid noen nye filmer, så det er greit å ha litt ekstra plass til det.

Der er altså planene fremover. Rydde, rydde og rydde litt mer. Siden jeg ikke orker så mye av gangen så tar det jo lang tid før jeg er i mål, men jeg prøver hvertfall å gjøre litt. Sånn er det med depresjon og alt mulig som for øyeblikket feiler meg. Jeg må bare ta et steg av gangen og være glad for alt som er gjort og fokusere på det i stede for alt jeg ikke har fått gjort. Jeg klarte å tørke støv og er halvveis med å sette tilbake pynten. Det er jeg veldig glad for. Også er jeg glad for at jeg klarte å gjøre noe sånn at jeg ikke ble sittende å tenke for det er det verste man kan gjøre når man sliter psykisk.

Sånn har natten og denne morgenen gått. Jeg har fått gjort mye med tanke på hvor utmattet jeg er. Og denne hodepinen hjelper jo ikke akkurat, men jeg kom meg allikevel opp av sofaen. Det begynner å bli så fint her. Spesielt fint ble det på den lille benken under kjøkkenvinduet (siste bildet). Utrolig hvor mye bedre det blir når man får en duk under pynten, men jeg føler at det blir litt for mørkt med disse dukene på de store benkene så jeg får finne på noe annet der. Kanskje jeg kan finne en svart og gull duk et sted. Det hadde blitt utrolig fint, men jeg har ikke kommet over noe sånt ennå. Jeg kunne virkelig tenkt meg en svart hekleduk formet som et spindelvev, men det tror jeg er umulig å komme over. Kanskje jeg bare må kjøpe en svart duk og sy mitt eget mønster.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg