Psykologtime og halloween decor hunting

Søndagen min var ikke bra, men heldigvis er det psykologtime i dag. Som betyr at jeg kanskje kan føle meg litt bedre. Jeg er litt spent på denne psykologtimen fordi vi skulle begynne å jobbe med angsten og hva som egentlig ligger bak. Det blir veldig spennende og skikkelig skremmende å begynne og løsne i alle disse trådene som har surret seg sammen. Man vet jo ikke helt hva som ligger i bunnen før man virkelig dykker dypere inn i det. Så jeg er veldig spent på den metoden min nåværende psykolog skal vise meg.

Dagen i dag blir derfor ganske stille, men jeg skal prøve å få skrivd et innlegg om hvordan timen gikk i det minste. Utenom det så blir det bare å slappe av. Kanskje jeg skriver på flere julekort. Frem til nå har jeg skrivd litt over 50 julekort så det går fremover. Det tar jo litt tid med verkinger i leddene, men jeg syns faktisk det har gått ganske bra til nå. Eneste jeg kunne klart meg uten er disse anfallene. Enten det er angstanfall eller noe annet så er det hvertfall veldig slitsomt. I går ble all energien min tatt ut av kroppen. Jeg skulle ta en dusj og så falt alt fra hverandre inni meg. Etter det lå jeg rett ut med verkinger i hele kroppen, men sånn blir det noen ganger. Derfor er jeg veldig glad for at jeg endelig har kommet i gang med psykologtimer.

Forhåpentligvis er jeg såpass uthvilt i morgen at jeg kan gjøre det jeg har gledet meg til i noen dager nå. Planen er å dra på halloween dekorjakt. Også blir det den aller siste store handleturen for dekor i år. Så det blir veldig koselig om jeg orker, men vi får se hvordan psykologtimen går og hva som skjer etterpå. Akkurat nå vil jeg egentlig bare legge meg ned og sove for gårsdagen var så slitsom. Kanskje det er det som skjer etter psykologtimen, jeg bare sovner og får hvilt ut. Skulle virkelig ikke forundre meg. Vet dere hva, faktisk håper jeg at jeg får sove etterpå fordi da er jeg kanskje uthvilt til i morgen.

Jeg beklager virkelig at det er så lite innhold på bloggen. I det minste prøver jeg å ha disse oppskriftene ute til de dagene de skal og de små tingene som jeg har planlagt. Noen perioder er ganske vanskelig å gjøre noe som helst og da særlig å sitte og skrive på pcen. Forhåpentligvis blir det bedre etterhvert. For dere som følger meg og har gjort det en stund vet jo at dette er i perioder og ikke hele tiden. Så det vil komme bedre tider. Jeg skulle bare ønske at det ikke gikk utover oktober fordi jeg hadde virkelig så mye planlagt. Mye mer enn jeg nå får gjort. Litt kjipt, men sånn er det når helsa ikke spiller på lag. Krysse fingrene for at morgendagen blir bedre. Jeg har så lyst til å dra ut, prøve å finne dekor til halloween. Hvis noe kan løfte humøret mitt så er det hvertfall det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg