Psykologtime, kake og TV

Det har ikke vært min beste dag i dag. Jeg har ikke hatt matlyst eller energi så jeg har faktisk ikke spist noe før kvelden kom. Faktisk har jeg ligget rett ut og bare drukket vann. Det har ikke skjedd noe spennende så derfor har jeg heller ikke blogget. Også har jeg faktisk ikke orket heller. Det begynte med at jeg ble vekt alt for tidlig av huseieren som bråkte rett utenfor vinduet. Jeg fikk småvondt i hodet og ville bare få den psykologtimen overstått, men det var jo flere timer fra jeg våknet og til psykologen ringte så jeg lå egentlig bare og hørte på alt bråket.

Når psykologen endelig ringte så snakket vi om hvordan det hadde gått, om jeg hadde gått turene og hvordan det føltes. Så snakket vi om steget videre og hva jeg måtte jobbe med. Jeg var jo helt utslitt så jeg husker faktisk ikke hva det var, men jeg driver hvertfall å går turer, skal ta bussen alene osv. Det er egentlig ikke så mye nytt.

Når jeg var ferdig med psykologen for denne uka så prøvde jeg igjen å sove, men det var for mye bråk. Jeg satt på musikk for å prøve og slappe av, men det ble ikke så mye bedre.

Ettersom jeg ikke fikk sove så tenkte jeg at jeg liksågodt kunne kle på meg og kanskje komme meg ut en liten tur, men etter å ha fått på meg klærne så hadde jeg ikke noe krefter igjen i kroppen. I dag har det altså ikke blitt noe tur, men det tar jeg ikke så tungt. Det har vært en lang dag og det eneste jeg ønsker nå er å få sove.

Men som dere ser på bildet over så har jeg heller lagd kake midt på natta. Det er som regel da jeg har litt energi og jeg hadde lyst på kake. Nå skal jeg kose meg med den og TV. Så får vi se hvordan det går med søvn. Det har ikke akkurat vært så veldig mye av det nå det siste døgnet så jeg håper jo at jeg kan ta igjen det tapte. Vi kan jo alltid håpe. Dagens kake er forresten krydderkake, akkurat som forrige kake jeg bakte. Ja, den er borte og det blir nok en stund til jeg baker denne kaka igjen. Den er litt for god, men nå er det jo helg så da er det lov å kose seg litt. Og med kaldt vann ved siden av blir det perfekt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg