Psyken er mye bedre

Dagens morgentur er ferdig og jeg har lagt meg litt ned for å slappe av, mens jeg oppdaterer dere på dagen min. Først vil jeg bare si at dagen i dag er helt fantastisk. Så varmt som det er ute i dag har det ikke vært på flere måneder. Jeg har virkelig savnet det, men i dag kom altså finværet for fult. Det har vært fine dager i det siste, men det har fortsatt vært litt kaldt. Vel, gjett hva. I dag kunne jeg gå ut i bare en tynn genser og treningstights og det var ikke litt kaldt engang. Som jeg elsker været i dag. Det gjør meg bare så utrolig glad når jeg slipper å pakke meg inn med både skjerf, votter og lue. Endelig kom det en sånn dag jeg har ventet på. Så selvfølgelig måtte dagen nytes med en lang gåtur. Bare se så vakkert det er ute i dag.

Det er jo utrolig vakkert. Jeg har alltid elsket å se de grønne trærne mot den blå himmelen. Faktisk er det noe av det fineste med naturen. Når himmelen er blå og solen står høyt på himmelen så lyser den opp det grønne i naturen. Nå er det jo ikke så mye grønt, men det lille som er gjør naturen veldig flott når solen kommer frem. Alle fargene i naturen er penere når solen treffer. Den gir en slags glød til fargene som får dem til å poppe og gjøre landskapet helt magisk. Så jeg kan nesten ikke vente til snøen er borte og fargene kommer frem. Snø er fint, men det er bare en farge hele vinteren og det blir ganske fort kjedelig. Jeg vil fylle bloggen med farger!

Men ja, turen var veldig flott. Jeg tok på meg solbriller og gikk en lang tur i den nydelige solen. Og best av alt er at psyken blir så mye bedre av å være ute i sol og frisk luft. Så jeg føler meg derfor mye bedre for tiden, takket være varmere vær og disse fantastiske gåturene.

Nå har jeg så vidt begynt å legge ut videoer på snapchat. Det ligger også bilder på Instagram og Twitter. Jeg skriver mye på Twitter og Instagram i tillegg til det jeg skriver her på bloggen, så det er mye forskjellig å følge med på om du ønsker det. Alle sosiale medier har jeg samme brukernavn: cathrineruth92

Og du kan følge bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg