Pleie huden- kuren mot en dårlig dag

Reklame | LYKO

Denne dagen har gått litt opp og ned. Det begynte med at jeg vasket speilet og vasken på badet. Jeg håpet å gjøre masse denne helgen fordi samboeren min ikke er hjemme, men selvfølgelig tar angsten over. Så jeg har ikke fått gjort halvparten av det jeg hadde lyst til å gjøre.

Så etter å ha sittet med så mye uro og en vond følelse inni meg bestemte jeg meg for å snu denne dagen tilbake til noe positivt. Hadde vi hatt badekar så ville jeg nok ligget der til jeg ble rosin, men siden vi ikke har det så måtte jeg nøye meg med en dusj. Jeg brukte Glöd sin face scrub og body scrub som jeg elsker. Produktene finner du under her, inkludert de andre produktene jeg brukte etter dusjen. Bare trykk på bildet så kommer du til produktene.

De hjelper meg alltid til å føle meg bedre. Uansett om jeg har en dårlig dag eller ikke. Jeg skrubbet bort alt det negative og følte meg mye bedre etter den dusjen. Og så var det på tide å smøre inn kroppen. For jeg har spesielt på korsryggen veldig tørr hud. Med Glöd sin body cream blir alle sånne tørre områder borte. Huden føles så myk og god.

Til slutt avsluttet jeg det hele med ansiktsmasken fra Glöd. Den gir fuktighet til huden og da følte jeg meg så mye bedre. Etter så mye pleie til huden føler jeg meg faktisk mye bebedre. Så hvis du vil føle deg bedre på en dårlig dag eller bare generelt så er dette faktisk et ganske godt tips. Jeg trodde det bare var tull før at slikt kan hjelpe på humøret og få seg til å føle seg bedre, men det er faktisk sannhet i det altså. Og disse produktene er så bra. Huden min elsker dem hvertfall.

Jeg bruker skrubbene 1 gang i uka og da bruker jeg også ansiktsmaske, mens jeg bruker bodycream hver gang jeg dusjer. Og det hjelper huden min masse. Det er så stor forskjell fra jeg bruker bodycream og når jeg ikke gjør det. Huden føles myk og god med bodycream. Uten er den som sagt veldig tørr. Så disse produktene er mine favoritter som jeg MÅ ha tilgjengelig hele tiden. Et billig og bra merke som fungerer. Hva mer kan man ønske seg?

Trykk på bildene og bestill produktene om du syns at dette er noe for deg.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg