Plantet blomster

Jeg har alltid likt å holde på i hagen. Dere som har fulgt meg en god stund så jo i fjord at jeg hadde en god del hageprosjekter da jeg bodde for meg selv. Det var grønnsaker og blomster overalt. Det er sånn jeg liker det. En hage uten blomster er ingen hage for meg. Jeg kan bruke time etter time, dag etter dag uten at jeg blir lei.

Når jeg først flyttet hjem snakket mamma om at vi kunne få til mye her også. Det skulle bli hagearbeid som jeg likte å holde på med. Jeg tenkte egentlig ikke så mye på det før mamma sa vi skulle handle blomster og få det fint her. Det var i går. I dag dro vi på hagesenteret og kjøpte masse flotte blomster. Vi ble enige om hvilke farger og hvilke blomster vi skulle kjøpe.

Når vi kom hjem begynte jeg å plante med en gang og det var utrolig morro å kunne holde på med det jeg liker. Så nå skal dere få se litt bilder av det jeg har drivd med i dag.

Over ser dere bilder av blomstene vi var å handlet i dag. Det var så mye fint.

Og sånn ble dem i pottene sine.

Det er fortsatt en del som gjenstår, men det jeg har gjort frem til nå har blitt ytrolig fint. Også er det veldig deilig å ha noe å gjøre. Dette er nesten som terapi. Vis jeg kunne gjort dette hele året så hadde jeg nok også hatt det bedre inni meg. Men så lever vi i Norge og det er jo begrenset for hva man kan gjøre i dette klimaet. Man får nyte det mens man kan, tenker jeg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg