Plantestell

Nå har det vært utrolig godt å bare lande litt etter en flott ferie. Så dagen i dag har egentlig ikke vært så veldig spennende, men noen ganger trenger man slike dager. Jeg har allikevel fått gjort litt. Plantene ute trenger jo vann, så i dag tidlig gikk jeg ut og vannet dem. Også har jeg hatt orkidéene i vann. Noe jeg syns er veldig greit når det kommer til prkidéer er at jeg bare kan sette dem i en boks med vann en liten stund. Da drikker dem det de trenger og så går de tilbake til pottene sine. Jeg prøver å gjøre dette en gang i uken, men nå har det vel gått nærmere to uker siden sist og er jo ikke så gøy for dem. Så nå var det virkelig på tide å gi dem litt vann igjen.

I tillegg til vanning av planter har jeg fått klipt vekk det som har vært stygt på blomstene og litt sånn. Å ha planter krever jo litt. Enten det er brune blader, blomster som faller ned eller beskjæring så må det jo gjøres. Sånne småting har jeg derfor prøvd å gjøre i dag. Det er jo viktig å holde kroppen i aktivitet selvom man er sliten og har vondt.

Utenom det så har jeg egentlig ikke gjort noe. Det har gått i Bloggerne-episoder og litt middag. Jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å orke så mye annet i dag heller, men jeg har jo fått gjort litt og det er jeg fornøyd med. Så da gjør det ikke noe om jeg ligger rett ut resten av dagen og bare nyter en stille og rolig ettermiddag/kveld. Også blir det vel noe jobbing inni mellom. Utenom det så er det vel bare å krysse fingrene og håpe at morgendagen blir litt mer spennende. Fordi akkurat nå føles det ut som jeg snart sovner av utmattelse.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Kos deg, det er mange som skulle ønske de klarte å finne den roen selvom de er slitne. Jeg har lært meg det litt etter litt, og det er ingenting å ha dårlig samvittighet for 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg