Planleggingsdag

Etter gårsdagens baking og helgens lange skogstur så blir det en full jobbdag i dag. Og når jeg sier jobbdag mener jeg så klart planlegging fremover. Jeg har sikkert 100 forskjellige prosjekter i hodet og enda flere idéer. Så det jeg må gjøre nå er å finne ut hvor mange av disse prosjektene jeg faktisk kan klare å fullføre.

Dette er sånne ting jeg virkelig liker å sitte og jobbe med. Alle de flotte idéene som bare strømmer inn i hodet. Også finner jeg en dag der jeg faktisk får gjort det. Det blir nesten som å sette drømmer ut i virkeligheten. For det er mange spennende prosjekter i hodet mitt. Og flere blir det. Noen ganger har jeg så ekstremt mye inspirasjon at jeg nesten sprekker. Så da er det på tide å jobbe og finne ut av hva som skjer i dagene/ukene fremover. Ja, faktisk resten av året planlegges. Hva skal jeg si? Jeg liker å planlegge.

Om noen lurer på hva jeg sitter og jobber med så kan jeg jo fortelle litt. Først og fremst er jeg på utkikk etter oppskrifter som passer til sommer, høst, halloween og jul. I tillegg prøver jeg å finne et par hobbyprosjekter jeg kan holde på. Jeg har også tenkt til å komme med noen middagsoppskrifter på bloggen etterhvert, men først må jeg jo finne ut hva. Så det er mye som skjer og jeg har mange baller i luften. Heldigvis er dette sånt arbeid jeg kan holde på med selvom kroppen er sliten. Som den er i dag. Så derfor bestemte jeg meg for å slappe litt av med jobb nå. For det er ganske mye annet som skjer resten av uka.

Så da blir det mye planlegging og så kommer innlegget om filmene etterhvert. Dagen i dag er med andre ord full av ting å gjøre. Det høres kanskje ikke mye ut, men det er jobb som må gjøres. Inspirasjon kommer ikke akkurat av seg selv. Bra jeg liker å gjøre dette ellers ville denne dagen blitt ganske kjedelig.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg