Planlegging til våren

Nå har jeg gått rundt og sett hvordan det går med alle plante og frøene. Det som irriterer meg nå er at jeg må vente helt til fredag med å dele alt som foregår her, for det er ganske mye. Folk sier jo hele tiden at det vil ikke spire fordi det er alt for tidlig. De kommer med masse “tips” og de vet alt, men det gjør jo dette bare enda mer gøy. For jeg blir jo skikkelig usikker på om det kommer til å fungere, men jeg gjør det jo allikevel. Så når det spirer så utrolig bra som det gjør nå så blir jeg jo bare fylt med glede og syns jo dette er enda mer gøy enn det kunne vært uten disse menneskene som tror de vet alt. Så takk til dem som trodde jeg ikke kom til å få noe ut av dette. Jeg har det nemlig ganske varmt og godt her inne så plantene mine trives veldig godt. Og med lyset ute så får dem alt det dem trenger.

Så her sitter jeg altså og bare gleder meg til å vise dere alt som skjer her. I mellomtiden så kan jeg jo fortelle litt om planene for våren og sommeren. For alle plantene kan jo ikke stå inne. Derfor sitter jeg litt og tenker på hvor jeg kan sette de forskjellige plantene. I tillegg tenker jeg på om jeg kan bruke noe å potte dem om i som jeg allerede har liggende. Og da sier det seg kanskje selv at jeg også tenker på hvor mange potter jeg trenger å skaffe meg. Jeg har også bestemt meg for å ta farvel med den minste paprikaplanten fordi den ser bare verre og verre ut for hver dag. Nå har jeg jo 2 paprikaplanter til så jeg satser heller på dem. Så det tenkte jeg å gjøre i dag. Det vil jo altså si at jeg har en ekstra potte ledig når disse spirene har blitt større og kan flyttes.

Jeg har også samlet sammen alle plastbokser som skal brukes til å pottes om i. Med andre ord vil dagen i dag gå til planlegging. For det ble ikke helt slik jeg håpet da jeg prøvde å planlegge forrige gang, men det gjør jo ingenting. jeg er jo allerede så godt i gang med planleggingen at jeg har nok alt ferdig i løpet av dagen. Det vil si hvis hodet mitt klarer å fokusere. Man skulle nesten tro at jeg hadde ADHD, så vanskelig er det å fokusere på en ting om gangen. Plutselig begynner hodet mitt å synge eller tenke på alt mulig annet. Veldig slitsom dag i dag, men kanskje det hjelper meg litt mat. Ja, jeg tror jeg skal ta en liten matpause før jeg fortsetter med noe annet.

Følg bloggen min på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg