Planer for desember

Som jeg sa så kommer det nå et innlegg der jeg forteller litt om planene for måneden vi snart er inn i. Det er jo litt av en måned som kommer nå. Med adventstiden og jul. I tillegg avslutter vi jo ikke bare måneden, men også året neste måned. Så her vil det altså være utrolig mye som skjer. Dette er en tid jeg virkelig har gledet meg masse til den siste tiden. Først gruet jeg meg, men nå gleder jeg meg aller mest. Nå er jeg virkelig klar for juletider. Så hva står på planen neste måned?

Baking: Jeg har jo ikke bakt alt jeg skal ennå. Faktisk er det ennå mye som gjenstår og det betyr jo at bloggen vil bli fylt med mange deilige oppskrifter og bilder. Det som venter nå er noe jeg virkelig har gledet meg til. Mye av det har jeg aldri lagd før så det er jo ekstra spennende. Andre ting har jeg lagd før, men da er det oppskriften som blir veldig spennende å dele. Jeg vet jo ikke hva andre baker til jul eller hva slags oppskrifter andre ser etter. Når jeg lette på nettet så kikket jeg egentlig bare etter oppskrifter som jeg kunne tenkt meg å prøve ut og som kan være flotte å sette frem i julen. Forhåpentligvis vil dere like det.

Hobby: Jeg har ennå en del kongler igjen og jeg har veldig lyst til å bruke dem til noe. Så jeg tenkte at det kunne være fint å bruke litt tid på det etterhvert også. Det er jo mange fine idèer som kunne vært fint å prøvd ut. Også kanskje dere får litt inspirasjon til juleverksted. Man vet jo aldri.

Julefilmer: Når det kommer til julefilmer så har jeg en veldig lang liste. Samboeren min og jeg skal se på en del sammen, men jeg vet at jeg kommer til å se på mange alene også for å klare og komme meg igjennom listen. Hvis du ønsker å høre hva jeg syns om filmene jeg har sett så vil det alltid komme anbefalinger på bloggen når filmen er bra og den passer til jul. For jeg ser ikke bare på julefilmer i julen selvom det er de fineste filmene å se på denne tiden. De andre filmene vil ikke komme på bloggen i løpet av desember, men det kan hende jeg kommer med dem på nyåret hvis det er noen ekstra bra jeg gjerne vil anbefale. Julefilmer blir det hvertfall snakk om på bloggen så får vi se hvor mange det blir.

Julemat: Planen er å kjøpe inn alt som jeg forbinner med julen og siden jeg har kommet med så mange oppskrifter på kaker så tenkte jeg at det kunne være gøy å skrive litt om mat også. Dere har jo sett medisterkakene mine. Så får vi se hva annet som kommer på bloggen. Jeg vil hvertfall gjøre denne julen helt perfekt så alt vil bli kjøpt inn, helt ned til minste detalj. Så da er det vel bare å glede seg til matoppskrifter.

Julefrokost: Når julemorgen er her så har jeg lyst til å dekke bordet til en skikkelig nydelig frokost. Hvordan jeg skal lage innlegg om dette vet jeg ikke ennå. Jeg har jo lyst til at det skal være et innlegg med idèer for dere lesere, men det er jo litt vanskelig om vi kun spiser en flott julefrokost 24. desember så det kan nok hende at jeg er nødt til å finne på noe lurt.

Besøk og kjøretur: I tillegg til alt dette så får jeg altså besøk. Venninna mi kommer hit og hun skal hjelpe meg med å hente og levere alle julegavene. Det blir en tur på graven til mor og far og så klart veslejenta til tante. Så det kommer til å bli en lang dag med mye kjøring. I tillegg har vi planer om å bake noe sammen. Vi har avtalt hva, men det får bli en hemmelighet frem til oppskriften ligger på bloggen. Jeg er hvertfall veldig spent på hvordan dette går. Ingen av oss har lagd det før så dette blir jo interessant. Du vil ikke gå glipp av det når jeg poster det på bloggen (uansett hvordan det går).

Det er altså noe av det som skjer her i desember. Bloggen kommer til å være stappfull av både oppskrifter, filmer og helt sikkert mange fine naturbilder. Så hvis du liker alt det koselige ved julen så kan du følge bloggen på facebook HER. Jeg skal sørge for at bloggen er full av julestemning hele veien.

Hva er dine planer for desember?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg