Planer for dagen

Med litt søvn og mat så er jeg klar for en ny dag. I dag klarte jeg faktisk å stå opp tidlig nok til å få med meg dagslyset. Det vil si at jeg har ikke fått like mye søvn i dag som jeg pleier, men det går helt fint. Jeg føler meg allikevel ganske uthvilt (så mye det lar seg gjøre nå). Når det kommer til hvor vidt kroppen min fungerer i dag så kan jeg ikke akkurat skryte på meg noe, men sånn er det nesten alltid. Jeg våkner opp og klarer ingenting også kommer kvelden og natten med vasking og rydding. Da er det jo fint å ha en samboer som lager middagen og i dag ble det taco. Det er fint å ha en mann som kan lage mat når jeg ikke klarer det, men jeg må si at jeg gleder meg til dagene blir litt mer normale. Derfor prøver jeg å gjøre alt jeg kan for at det skal bli sånn.

Når jeg føler meg litt bedre så tenkte jeg å sette opp PS4. Samboeren min har koblet fra PS3 og hentet frem PS4 så alt jeg trenger å gjøre er å sette inn kablene. Det betyr at jeg kan se på Blue-Ray filmer. Så mest sannsynlig blir det Chucky i kveld/natt. De to filmene med Chucky som jeg har her er filmer jeg ikke har sett, men det har jo vært andre Chucky filmer på Netflix som jeg har sett så jeg vet jo at jeg liker dem. Derfor gleder jeg meg veldig til å se dem.

I tillegg har jeg lyst til å få stuebordet ryddet for nå ligger det så mye forskjellig her som gjør meg sprø. Det er batterier, en ødelagt krans og de kakaotingene som stod på benken i stua. Søppelet blir kastet ganske fort, men det er alt det andre som lager rot på bordet. Forhåpentligvis blir det borte i løpet av dagen, men akkurat nå skal jeg slappe av litt til og så skal jeg komme i gang med dagen.

Det er så rart å si at jeg skal komme i gang med dagen når klokka er 16:00. Om sommeren hadde jeg jo allerede vært langt inni skogen eller kanskje til og med tilbake fra en lang tur. Jeg syns det er skikkelig rart at det er så forskjell på vinter og sommer for meg. Når det er vinter så føles det ut som om jeg er fanget i min egen kropp og om sommeren er jeg nesten normal i kroppen og fungerer i hverdagen. Derfor kan jeg nesten ikke vente til det blir vår og sommer. Alt jeg ønsker er å kunne leve normalt igjen.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg