Planen for kvelden

Til å ikke ha sovet i natt så har denne dagen faktisk gått ganske bra. Det er klart at jeg kjenner at jeg ikke fikk søvn i natt, men jeg klarer meg ganske bra. Vel, det vil si at humøret er på topp. Jeg klarte å rote til middagen i dag. Den skulle nemlig består av tikka masala, ris, salat og nanbrød. Og hvor var nanbrødet når vi var ferdig med å spise? Jo, det lå inni ovnen uten å ha blitt satt på. Noen ganger må jeg bare le av meg selv. Jeg stod å lagde mat og tenkte at jeg hadde stålkontroll, men det er jo ganske tydelig at jeg ikke hadde det når jeg klarer å glemme det jeg faktisk hadde gledet meg mest til med hele middagen. Så da var det bare å legge dem i en pose og putte dem i frysern. For det er ikke sjans i havet for at de ikke har blitt ødelagt før vi skal bruke dem om jeg legger dem tilbake i matskapet. Ting mugner så utrolig fort i skapene. Vi kan f.eks ikke ha brøde på benken for etter 2-3 dager så er det ødelagt. Det er fordi jeg trenger å ha det varmt i leiligheten. Om jeg fryser så klarer jeg ikke å gjøre noe og det har jeg veldig lite lyst til. Så da er det godt og varmt i stua både for meg og for plantene mine. Samboeren min er nok ikke like glad for det, men han får en kjæreste som faktisk fungerer i hverdagen så det er jo positivt.

Akkurat nå tar jeg en liten pause fra alt sammen, men jeg stod faktisk i oppvasken i stad. Det er kun skyldt, men det er jo et steg nærmere. Jeg tenkte å få unna oppvasken i løpet av kvelden. Om det blir noe mer enn oppvask i dag vet jeg ikke. Kroppen min er ikke helt opplagt etter null søvn i natt, men så lenge humøret er på topp så klarer jeg alltids å få gjort sånne småting. Så det er det jeg prøver å gjøre i dag. Hvis jeg bare gjør litt nå og da så kommer jeg i mål.

Planen for dagen i dag var egentlig å bli ferdig med å rydde i tvbenken og finne ut hva jeg skal bruke kurvene til. Så skulle jeg bake litt, men jeg er ikke helt sikker på om jeg får gjort alt det i dag. Det kommer jo alltids en dag i morgen. Kanskje bakingen skal vente til morgendagen også kan jeg fokusere på å rydde og vaske i dag. Noe må jeg hvertfall finne på fordi jeg er skikkelig rastløs. Jeg klarer rett og slett ikke sitte stille hvis jeg ikke må. Og med “MÅ” så mener jeg så klart de gangene kroppen min bestemmer at den ikke orker mer. Så da får vi vel bare se hva jeg får gjort og ikke i kveld. Ja, også det om jeg får sove i natt. Jeg håper hvertfall det fordi jeg har veldig lyst til å bake i morgen om jeg ikke klarer å få gjort det i dag.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du vil se alle kakene jeg baker og oppskriftene jeg legger ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg