Pasjonsfrukt mousse

Denne desserten burde du virkelig prøve om du liker pasjonsfrukt. Ikke bare er den god, men den er også veldig enkel å lage. Det tar ikke lang tid og du kan nyte den for seg selv eller bruke den i kake. Uansett hva du velger, får du oppskriften her.

Du trenger:

8g gelantinpulver

3ss vann

1 boks kondensert melk

290g fløte

6 pasjonsfrukt

 

Slik gjør du:

Rør gelantinpulver og vann sammen til pulveret er hydrert.

Kjør den i mikroen i 30 sekunder slik at det smelter.

Sil pasjonsfrukt slik at du ikke får med noen steiner.

Ha alt oppi en bolle og mikse det sammen i ca. 5 minutter.

Ha det i glass/små boller og server.

De kan sile litt pasjonsfrukt over eller pynte med en halv pasjonsfrukt. Du kan også pynte med krem eller lignende.

Avkjøl til dagen etter i kjøleskapet.

Tips! Du kan lage en moussekake med kjeks/mandelbunn. Eller Ha litt kjeks med smør (som en kjeksbunn) og strø det i bunnen av glasset.

Porsjonen blir ca. 4 glass.

Hvis du ikke vil gå glipp av noen flere spennende og gode oppskrifter, burde du følge bloggen på Facebook HER. Det kommer en ny oppskrift hver uke og mye annet spennende. Du vil ikke gå glipp av dette.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg