Pakker til ferie

En ny dag er her og jeg har allerede fått pakket ned alle klærne jeg skal ha med meg på ferie. Vi drar ikke før fredag, men jeg ville være helt sikker på at jeg ikke måtte vaske noe først. Jeg må si at jeg er veldig spent på å bruke disse antrekkene jeg har lagt av. Det er jo flere klær jeg ikke har brukt i det hele tatt, så jeg skal prøve å få tatt outfit-bilder. Nå har jeg jo allerede stått her og prøvd halve garderoben min. Mye som jeg ikke trodde passet lengre var egentlig ganske fint på meg. Så jeg har jo nettopp tatt av prislappen på disse klærne og gleder meg veldig til å bruke dem ute for første gang.

Jeg gikk opp en del i vekt etter at jeg flyttet inn her. Vi gikk igjennom en ganske tung periode bare noen måneder etter at jeg hadde blitt sammen med han. For han var sengeliggende ganske lenge. Så det endte jo med at vi spiste veldig mye usunt og så ble det en vane. Og da hadde jeg plutselig lagt på meg en god del. Heldigvis er jeg ikke så opptatt av kroppen på samme måte som jeg var, så det har jo gått greit. Det er jo ikke sånn at jeg har lyst til å ha disse ekstra kiloene, men jeg klarer å leve med dem. Best av alt er at jeg klarer å pynte meg selvom jeg har noen ekstra kilo. Før klarte jeg jo ikke det. Jeg gikk jo kun med joggebukse og hettejakke. På den tiden hadde jeg det ikke noe bra generelt, men nå har jeg det mye bedre og da må man jo pynte seg. Vi skal jo tross alt på ferie og da må man jo se bra ut. Så jeg har funnet frem de fineste klærne jeg har, som passer til denne ferien.

Jeg må ha prøvd hvertfall 10 kjoler og minst 10 skjørt. For det er ikke alle kjolene mine som er like fine på meg nå som de var for 5-8 år siden. Kjoler er jo ikke noe som blir fort ødelagt så jeg har jo tatt vare på de kjolene jeg virkelig liker, men nå vurderer jeg faktisk å gi dem bort. Jeg har mye mer formen enn jeg hadde før og da mener jeg pupper og rompe. For meg blir ikke disse kjolene så fine på meg som de var før. Det er nok mer sånn ungdomskjoler og det er absolutt ikke meg lengre. Så da må jeg nok ta en runde til og få ryddet ut masse klær igjen, men det blir ikke nå.

Ja, jeg har altså begynt å pakke. Dagen jeg har ventet på i flere måneder er rett rundt hjørnet. Jeg har fortsatt en del som fortsatt må pakkes, men jeg syns klær er det vanskeligste å pakke. Nå som jeg har fått ordnet det, kan jeg jo egentlig bare senke skuldrene og pakke resten når jeg føler for det. Det blir nok ikke noe mer pakking i dag, men jeg skal gjøre litt annet i dag. Jeg tenkte hvertfall å gå igjennom kjøleskapet og se hva som må spises nå og hva som kan stå til over helgen. Også er det kanskje noe som må kastes selvom jeg egentlig hater å måtte kaste mat. Også håper jeg at vi får ryddet hele leiligheten før vi skal dra. Det er jo mye koseligere å komme hjem til et ryddig hjem. Så da får vi se hvor langt vi kommer på disse dagene. Det blir hvertfall ikke noe tur før vi drar for nå har jeg gått så mye den siste tiden. Kroppen må jo være klar for ferie og da blir det en del gåing da også. Derfor skal jeg ta det litt rolig disse dagene før helgen.

Da er det vel egentlig bare å fortsette her hjemme.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg