På jakt etter oppskrifter

Jeg var akkurat på vei i seng da jeg får varsel om live stream på youtube. Selvfølgelig måtte jeg få med meg det før jeg går og legger meg. I stad sov jeg nemlig en liten stund så jeg skal nok klare å holde meg våken en liten stund til. Jeg må bare være litt obs på klokka sånn at jeg ikke snur døgnet nok en gang.

Dagen i dag har vært ganske bra. Som jeg fortalte dere tidligere i dag så har jeg bakt litt og oppskriften kommer i morgen som jeg også nevnte. Utenom det har det gått i youtube, serie og tik tok. Jeg har også handlet litt på nettet så det blir et par nye pakker i posten etterhvert som jeg gleder meg veldig til. Bl.a har jeg kjøpt en ting fra en av mine favoritt nettbutikker. Dette kommer så klart på bloggen når jeg får det.

I tillegg til alt det her så har jeg faktisk kommet opp med et par idéer til blogginnlegg og sjekket ut litt oppskrifter som er litt sunnere. Frem til nå har det jo bare vært kaker så det kan jo kanskje være lurt å få litt variasjon her. Om du har noen tips eller ønsker å få oppskrift til så er det bare å legge igjen en kommentar.

Jeg har hvertfall funnet et par oppskrifter som jeg skal teste ut, men det er jo alltid fint med flere idéer. Siden jeg ikke har så mange sunne oppskrifter så tenker jeg å hvertfall bruke morgendagen på å lete etter det. Så får vi se om det blir slike oppskrifter som jeg håper på. Jeg har lenge ønsket mer vegansk/vegetariansk så det kommer jeg til å lete etter i morgen. Så da er vel morgendagens planer satt for når jeg først setter meg ned med noe sånt så kan jeg sitte i mange timer. For jeg vil jo finne noen oppskrifter som høres ekstra gode ut. Ikke bare for meg, men for dere også.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg