Overraskende bra bilder

Det er alltid så varmt i stua om sommeren. Så det jeg liker å gjøre da er å gå meg en liten kveldstur. Jeg kom nettopp hjem fra en slik tur og det var veldig koselig. Myggen er like glad i meg som alltid, men i det minste fikk jeg tatt noen veldig fine bilder. For nå har det jo kommet så mange flotte blomster og generelt en veldig nydelig natur. Og hvem trenger vel å redigere bildene når det blir så vakkert som bildene ble i kveld?

Spesielt likte jeg de små, blå blomstene på de to siste bildene. Jeg elsker ikke bare blomstene, men hvor sjukt bra er ikke mobilkameraet mitt? Disse bildene ble jeg så utrolig fornøyd med. Det gjør meg så glad å ta bilder av blomster og særlig når det er så utrolig bra resultat.

Nå har jeg altså kommet meg hjem igjen etter en flott, liten kveldstur. Jeg kom faktisk akkurat tidsnok hjem til Jake Munro sin live stream. Ikke dårlig det når man ikke viste at han kom til å gå live i dag. Så nå skal jeg slappe av og se på Jake Munro. Egentlig burde jeg vel gått og lagt meg, men jeg er ikke litt trøtt engang og jeg syns det er så moro å se på Jake live streame. Så vi får se når jeg kommer meg i seng og hva som skjer i morgen.

Følg meg her:

Instagram Youtube Facebook(bloggen)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg