Øvelse gjør mester

Jeg ser jo når jeg tegner ting jeg ikke har vært vant til å tegne at jeg har mye å lære, men allikevel har jeg kommet langt. Alt jeg har lært har vært av meg selv og det er jeg ganske stolt av, men når jeg øver på nye ting så ser jeg jo at det er mange teknikker jeg ikke har inne og som må forbedres mye. Jeg har kjøpt meg en tegneblokk så her er det bare å øve hele tiden. De aller fleste har jo mye å lære vis man ikke har gått på skole/kurs.

Jeg er veldig fornøyd med mine anime og disney tegninger. Jeg har også veldig fornøyd med portrett av voksne, men barn må jeg øve mer på. Så nå fremover blir det en del tegneprosjekter bare for å finne ut hva jeg må øve på. Så skal jeg se en del på youtube videoer, lære meg teknikker og øve masse.

Det vil nok gå en del penger til tegneutstyr fremover også. Jeg trenger nye blyanter, viskelær og en blyantspisser. Jeg vet jeg har blyantspisser, men hvor er det store spørsmålet. Jeg har lett overalt, men finner den ingen steder. Sånn er det å flytte, da blir alt borte.

Men jeg tenkte å vise dere min siste tegning. Den er ikke perfekt, men den ble bedre enn jeg hadde forventet at den skulle bli. Jeg satt til langt på natt for å bli ferdig og var helt sikker på at jeg aldri kom til å tegne Titanic igjen, men så våknet jeg i dag og tenkte at jeg må jo bare øve. Jeg må jo se om jeg kan få tegnet den enda bedre, men sånn ble den første båten jeg har tegnet.

Jeg ble veldig fornøyd med fronten og toppen, men så skjedde det noe merkelig bak så jeg må nok snu arket og tegne den litt lengre. Når det blir vet jeg ikke, men jeg skal få gjort det en dag! Forhåpentligvis vil den se mer ut som Titanic og mindre ut som Color Line.

Jeg er nok litt selvkritisk når det kommer til disse tegningene mine, men det er jo slik man blir bedre. Om jeg skulle vært 100% fornøyd med alt jeg tegnet så hadde jeg jo ikke kommet så veldig mye lengre. Dessuten blir man ikke proff over natten. Alt tar tid å lære seg, men når man har lært det så er det som å sykle.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg