Outfit Julaften

Gårsdagens antrekk var faktisk noe av det beste jeg har satt sammen hittil. Det var bare så meg og det passet veldig godt til fargen på håret til og med. Så ja, det antrekket var jeg veldig fornøyd med. Jeg følte at selvom vi bare skulle være hjemme så måtte jeg jo allikevel pynte meg. Det var jo tross alt julaften i går. Og hva ville vel et bra antrekk vært uten bilder. Så her får dere bilder av både antrekk, hår og sminke.

Og slik ble altså resultatet til slutt. Utrolig nok brukte jeg leppestift. Det er ikke akkurat så ofte man ser på meg (med mindre jeg bare sminker meg for moro skyld). Så utseendetmessig var gårsdagen en veldig bra dag. Jeg måtte vaske håret grundig i natt for å få ut all hårsprayen, men det var absolutt verdt det. Håret så ganske bra ut.

Kjolen er fra Wish og pyntejakken er så gammel at det vet jeg ærlig talt ikke. Det er en av de plaggene jeg har brukt mest. Utrolig at den fortsatt er like hel.

Har du et favorittplagg som du bruker hele tiden? I såfall hva?

Følg bloggen på facebook HER

6 kommentarer
    1. Synd du har så mye filter på bildene dine, man får liksom ikke sett helt ordentlig 🙂 Men dette så veldig “deg” ut! Veldig stilig med de blå detaljene som går igjen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg