Öster Malma julemarked

Selv har jeg aldri vært på et julemarked i Sverige før. Så jeg gledet meg veldig mye til å se hva dem selger i bodene der, i forhold til hva dem selger i Norge. Og det må jeg si, Öster Malma julemarked skuffet ikke. Der var det så mange boder og så å si alle bodene hadde noe nytt. Så vi gikk og så på utrolig mye fint og fristende. Selvfølgelig ble det masse bilder til dere også. Håper dere koser dere med bildedryss fra julemarkedet i Sverige.

Her syns jeg Norge har litt å lære. For det blir veldig mye av det samme og flere boder som selger mye likt. Jeg elsker norske julemarked også, ikke missforstå meg. Jeg syns bare det var mye mer å velge mellom i Sverige. Det var også veldig mye annet enn hva vi har i Norge. Så det ble jo ekstra moro for meg å gå rundt og se på.

Ikke bare var det mange flotte boden med et bredt utvalg av ting å kjøpe, men vi fikk også se en mann som skjærte ut flotte trefigurer med motorsag. Og dette er noe jeg syns er veldig gøy. At noen i det hele tatt klarer å lage figurer ut av en stubbe, bare ved å bruke en motorsag. Ja, det er for meg ganske imponerende. Så selvfølgelig måtte jeg knipse et par bilder av det også.

Tenk å være så kreativ og flink med en motorsag. Det er kult å se at mannfolk også kan være kreative! Flott arbeid og utrolig moro å se at et tre kan bli til noe så flott.

Ikke glem å følge bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold. Jeg bruker storyen min ganske mye. Så hvis du følger meg der så vil du få se videoer og en del bilder som ikke kommer på bloggen. Du finner også mye av innholdet lagret på høydepunkter på profilen min.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg